World of Warships [Ana Konu]

Wargaming’in World of Warships devasa çok oyunculu deniz savaşları simülasyonu için açılan ana konudur.

İndirmek için https://bit.ly/36SgQsz

b53da64f6465b7563420825e6076f7ff

6 Beğeni

Forumda az kişi var diye Türkçe bölümünü kapatan daha sonra steam bölgesel kuru kaldırıp kendi sitesindeki fiyatları düşüren wg oyuncu sayısı azalınca kanallara reklam verdirtmiş.

yine de tanklarda olduğu gibi aşırı p2w değil, 8. seviyeye kadar premium almanıza gerek yok zaten o seviyeler zevkli cs:go’nun gemili hali üst seviyelerde millet balıkçılık yapıyor.

Japon muhrip alıp sessizce yaklaştıktan sonra torpido bırakıp kaçmak zevkliydi.

2 Beğeni

Ben de oynamıyordum sadece bir reklam çalışması ha oynamaya başladım premium hesap da var diye :slight_smile:

Ama bu mevzulardan dolayı sevemiyorum. UBOOT, Cold Water vs. takılsak daha iyi olur.

War Thunder ın donanma savaşlarına göre nasıl bu oyun?Eğer daha iyiyse indirmeyi düşünüyorum Denizaltılar cezbediyor.Premium olayına girmeyeceğim.

War thunder’a göre çok çok iyi, denizlaltı maçları geçici bir süre açık olacak diye biliyorum, uçak gemisi ayrıca zevkli.

diğer sınıflarda ise her milletin üstün olduğu özellikler var, kimisi uzun menzil atış yapabiliyor kimisinin zırhı iyi, çok çeşitlilik var.

Senede 1 defa tanınan youtuberlara reklam verip oyuna cüzi miktarda oyuncu katıyorlar ama geri kalan günler o oyuncularda oyunu oynamayı bırakıyor.Oyun aslında güzel ama 10 saatten sonra tekrar girme hevesi pek kalmıyor.

Wargaming i sevmem World of Tanks takı düzensiz eşleşmeler ve bir çok nedenden dolayı.Bu oyuna şans vereceğim.

1 Beğeni
1 Beğeni

Oynarken Yelkenler biçilecek marşı çalıyordu nasıl gaza geldiysem direkt daldım, 1 muhrip, 1 kruvazör 1 denizaltını batırdım.