World of Trucks - ETS 2 ve ATS Yılbaşı Etkinliği 2022

Steam data base’e yılbaşı etkinliği ödülleri eklendi .

Bu, sevgiyi, huzuru, umudu ve ilgiyi çağrıştıran satırların başladığı, çok havalı ve sakin bir boya işi. Noel Yansımaları’nın bu sezonundan paylaşılan tüm anılar.

Bunun gibi cömert ve şenlikli bir yastığın sevgi dolu mesajını karıştırmak mümkün değil. Bu verme mevsimine sokulmak için mükemmel.

Bu sallanan beyaz barış güvercini çok güzel, ayrıca stresli yolculuklarda biraz sakinlik getirdiği de biliniyor. Bu düşünceli verme sezonunda kabininize asın.

Bu Noel’de umudu sembolize etmenin ve sizin ve etrafınızdakilerin ruhlarını aydınlatmanın bu güzel şenlikli mumdan daha iyi bir yolu var mı?

Bu özenle doldurulmuş battaniyenin sıcaklığı ve koruması inkar edilemez. Bu sezon Noel Hediyelerinizi taşırken enerjinizi geri kazanmak için hızlı bir erteleme veya bacak ısıtıcısı için mükemmel.

Sevgi, barış, umut ve ilgi üzerine yansıma çizgilerini tamamlayan güzel ve sakin bir boya işi. Noel Yansımaları’nın bu sezonundan paylaşılan tüm anılar.

11 Beğeni

Ödüller ATS ve ETS 2’nin ikisinde de tamamen aynıdır. Hiçbir fark yoktur.

Etkinlik için WOT bakıma girdi. Yarın 16 Aralık, bugün yıl sonu canlı yayınını duyururlar gibi .

Edit : Yıl sonu canlı yayın tarihi 20 aralık

4 Beğeni

şiirler yazmaya ne gerek var duyur mevsimleri biz sana yazalım

8 Beğeni
1 Beğeni

World of Trucks Başarımı

1 Beğeni

Bu gönderi topluluk tarafından bildirildi ve geçici olarak gizlendi.

Kapak fotoğrafına bak, oyun içinden tanıtıma bak. Gelde heves edip oyna şimdi… Her sene o kapak fotoğrafındaki ortam için bekliyoruz ama yok yok…

5 Beğeni

vallaha hiç içimden gelmiyor etkinliği yapmak

arkadaşlar bir şey soracağım. haritada sarı kutu olup tamamlanan şehirlere yük götürürsek götürdüğümüz yük sayılıyor mu?

1 Beğeni

Vay be, millet nasılda oynuyor ama. :smiley: