Onun sebebi şey arkada WOT sitesinin açık olup hesabınıza giriş yapılı olmanız gerek yoksa viva la france da iş çıkmıyor
Oyle zatenn
Devam! 6.işi bitirmeye çalışıyorum. Muhtemelen bitince bir daha ETS2’ye girmeyeceğim anca ağır nakliye güncellemesi gelene kadar…
Helal olsun .![]()
![]()
Oda ne demek
Vışş??![]()
![]()
Kısca Orsp etmişsin diyor önüne gelen steam hesabında aynı WoTR hesabı açarsan olacağı bu.
Yok öyle bir şey bir terslik var. Bu son güncellemelerde harita bağlama olayında problem yaşandı sanırım mail atayım.
Ya birde şöyle bir sıkıntı var. İstatistiklerin tutulduğu yere bilgiler doğru işlemiyor. Son teslimat yapılan şehir, yapıldığı firma, taşınan şey felan filan eklenmiyor. Hatta kolay ve zor park olayıda yanlış tutuluyor. SCS bunun farkında değil mi acaba merak ediyorum.
@CreedTR ile 9. işi bitirdik ama bana 1 milyon kg taşıma başarımını verdi. Denk geldi diyelim.
Yarın 10. işi yapacağım.
Demek bensiz yapıyorsunuz ha peki öyle olsun ![]()
yazdık buraya gerçi ben şaşırıp Promods konusuna yazmışım ama bi gelen Creed oldu ve ben de çok beklemek istemedim gına geldi çünkü ana haritadan aynı yerden başlamaktan
Ben dün şehir dışındaydım ya sefer atıyordum Mersine oyuzden geç saatlerde anca gelebildim burayada bakamadım dün hiç Neyse artık bende yavaş yavaş yapayım daha yapılacak 19 iş var
Videoyu çekmeye başladım 1200 kmlik sefer olunca araları kayıt almıyorum yollardayız
10. iş bitecek. Akşam videoyu yayınlarım.
Evet beyler hanımlar bitti. ![]()
Videoda tüm süreci gösterdim. Bİr daha mümkünse ana haritada etkinlik olmasın lan yeter ![]()
10 dakika da 2 video… Waow… ![]()
İyi bitmiş sonunda ![]()