[WIP] Road to Asia harita

Road to Asia

Road to Asia Asya ülkelerine odaklanmış bir harita. Bildiğiniz gibi, Asya gezegenimizdeki en büyük ve en kalabalık kıta. İlginç ve önemli yolları olan birçok farklı kültür ve manzaraya sahiptir. İşte orada…

Yanlış çeviriler için üzgünüm.

Yeni web sitemizi kontrol ettiğinizden emin olun! <buraya tıklayın>

Sitemizde en yeni bilgi ve haberleri bulacaksınız! Ayrıca bir soru sormadan önce bir SSS sayfamız var.
Modumuz hakkındaki bilgileri 5 yerde güncellemekten daha çok haritalamaya odaklanmak istiyoruz, bu nedenle en değiştirilebilir bilgileri sayfamıza taşıdık.
Blogumuzda harita güncellemeleri gibi en önemli haberleri bulacaksınız. E-postanızda bildirim almak için blogumuza da abone olabilirsiniz. :slight_smile:

Unsere seite wurde ins Deutsche übersetzt. :wink: :de:
Nasza strona także została przetłumaczona na język polski. :wink: :poland:
:saudi_arabia: :wink: .كما تمت ترجمة موقعنا إلى اللغة العربية

Haritamız hangi alanları içerecek?

İlk sürümde: batı ve orta Türkmenistan, batı Özbekistan.
Daha sonra: Kuzeydoğu İran ve daha fazlası. :smiley:

Yükleme

Road to Asia şu anda geliştirilme aşamasındadır, bu nedenle henüz indirme bağlantısı yoktur.
Bize katılmak isterseniz bana bu forumda veya Discord’da doğrudan bir mesaj gönderin. Ayrıca sitemize bir uygulama da yazabilirsiniz. :wink:

Ekran


24 Beğeni

Teşekkürler takipte olacağız. + Mod projelerine taşıdık.

4 Beğeni

haritanın promods sayfasındaki ilerleyen sayfalarında, Tayland ve Kore ile ilgili fikirler konuşuluyor.
bu çok güzel ama baya katedecek yol var.
ayrıca bugün duyurulan Promods Middle East güneyindeki Afrika bağlantısını da düşününce,
iki yıl sonra belki de World Map 1.0 sürümüyle tüm dünyada ETS2 oynanacak hale gelecek gibi :slight_smile:

4 Beğeni

Hayal etmesi bile güzel :slight_smile:

1 Beğeni

Şu isime neden bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum.

1 Beğeni

bu projeye ne oldu bilgisi olan varmı?

1 Beğeni

Proje bir süre önce durmuştu ama kısa bir süre önce TerraMaps ekibiyle birleştiler. Bir kaç ay içinde ilk sürümü çıkacağını duyurdular. Ayrıca bu proje için Kuzey Kore yapımına başladılar ve RoC (Republic of China) haritasını yenileyerek haritayı birleştirmeyi planlıyorlar. Bu projede beklentim yüksek umarım tekrar durmaz. :slight_smile:

sağolasın hocam scs forumda mı paylaşılıyor gelişmeler nereden bulabilirim acaba gelişmeleri?

Rica ederim. Gelişmeler, TerraMaps’ın Discord kanalında paylaşılıyor

''Road to Asia 1.0 tamamlanmak üzere. 1.0 versiyonunda, size 800 km’den fazla yeni, manzaralı bir yolla Türkmenistan’ın Balkan Bölgesini getireceğiz!

Baş Geliştirici Tedesco, son birkaç haftadır şehirlerde harika bir iş çıkararak gerçekten çok çalışıyor. Xoryx, Turkmenbashi’de harika bir iş çıkardı, ETS2 Player Esenguly’de harika bir iş çıkardı ve tabii ki Road to Asia’nın kurucusu Extremor’u dışarıda bırakamayız.

Modelciler Slender ve Mango’nun yanı sıra araştırmacılarımız NRS, Hysteria ve SeveMteen de harika bir iş çıkardılar. Olaf ve Igor, modun farklı kombinasyonlarla çalışmasını sağlamak için harika bir yama düzeltmesi yaptılar ve yakında piyasaya çıkmadan önce herhangi bir hatayı düzeltmemize yardımcı olacak beta testçilerimiz olacak. Bu gerçekten bir ekip işidir!

Bu hafta son rötuşları yapacağız ve hızlı bir şekilde 1.0’ı beta sürümüne gireceğiz. Road to Asia, Beta’ya resmen girdiğinde sizi bilgilendireceğiz, bizi izlemeye devam edin! ‘’

YAKINDA PİYASAYA ÇIKMASI PLANLANIYORMUŞ İLK SÜRÜMÜN

4 Beğeni

Birçoğu bunun imkansız olduğunu düşündü. Bazıları buna “ölü proje” dedi. Bazıları bundan memler yaptı. TerraMaps ekibi bile bu haritayla ilgili sorunlarla karşılaştı. Birçoğu asla gelmeyeceğini düşünüyordu. Ama farklı olmak için yalvarıyorum! Bununla birlikte, TerraMaps ekibi adına, Road to Asia sürüm 1.0’ın SONUNDA ilk beta test aşamasına girdiğini size bildirmekten mutluluk duyuyorum !! Bu, haritanın çok yakında GERÇEK geleceği anlamına geliyor! Bizi izlemeye devam edin, Türkmenistan geliyor !! : flag_tm:

5 Beğeni

Beta testiyle ilgili küçük güncelleme:

Birkaç önemli teknik sorunla karşılaştık, ancak önemli sorunlara her zaman bir çözümü varmış gibi görünen gerçek bir TerraMaps arkadaşı olan Deidra’nın yardımıyla TerraMaps ekibini durduramayacak hiçbir şey yok, teşekkürler Deidra!

Çok sayıda böcek aldık ve belirtildiği gibi, bazı CTD’leri ve bitki örtüsü sorunlarını ortadan kaldırırken küçük bir aksilik yaşadık (tüm haritanın yeniden bitkilendirilmesini gerektiriyor, çok eğlenceliydi …) ama biz tekrar yoluna girdi ve yeni bir BETA testi turu yayınladı.

Bu hafta, haritadaki baş geliştirici Tedesco’dan bir teaser videosu ve bir yayın oturumu yapmalıyız ve ayrıca herkese açık bir çıkış tarihinde güncellemeler yapmalıyız. Sabrınız ve sürekli desteğiniz için herkese teşekkür ederiz! 1.0’ın sonuna yaklaşıyoruz!

7 Beğeni

Road to Asia 1.0 sürümü yayınlanmıştır.

Mod sıralaması bu sitede mevcut.
https://terramaps.net/forum/threads/road-to-asia-by-terramaps-official-download.40/

Bu mod gerekliymiş ;
https://roextended.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=20

3 Beğeni

Normalde, bir sürümden sonra bu kadar hızlı bir yama sürümüne sahip değiliz, ancak bu, Road to Asia’nın ilk sürümü olduğundan ve orada birçok harita modu kombinasyonu kullanılabildiğinden, düzeltmek için bir uyumluluk yaması yayınlamak zorunda kaldık. Garaboğaz’a Hoş Geldiniz tabelasının yerine Garaboğaz’a rastgele bir binanın yerleştirilmesi sorunu. 1.0.1 sürümü tam da bunu yapıyor.

ASSETS’i yeniden indirmenize gerek yok

Hem Vanilla hem de Flagship sürümleri yamalandı. Resmi indirme sayfası hala:
https://terramaps.net/forum/threads/road-to-asia-by-terramaps-official-download.40/#post-202

Premium indirme bağlantısını zaten satın almış olanlar, bağlantınız hala geçerli olabilir ve dosyalar zaten Payloadz sunucusunda güncellenmiştir. Değilse, dosya çok büyük olmadığından, indirmenizi doğruladığımda ve bağlantıyı yeniden gönderdiğimde, forum sayfasında sharemods bağlantısını ücretsiz kullanmanızı öneririm, bu dosya muhtemelen zaten indirilmiş olmalıdır.

Premium link’i ilk kez satın alanlar, sürüm 1.0.1 zaten indirilmeye hazır.

Herkesin sürekli desteği için teşekkürler, Asya’nın Çıkış Günü’nü kutlamaya devam edelim!

Mutlu Kamyonculuk!
: flag_tm:: kamyon:

Road to Asia 1.1 şu anda yapım aşamasında! - İran’a hoş geldiniz: flag_ir: