Dahaca bitmedi, şimdilik bu şekilde
Güzel oluyor. Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim
Gayet profesyonel işi
Estağfurullah ben nerdee profesyonellik nerde :))) ama böyle düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Saygılar.
Perfect bu kadar olamazdı !
Kusura bakmayın ağalar, yetiştirmem gereken sınavlar var cuma günü takriben burada ve steam ets2 topluluğuna paylaşacağım ilginiz için teşekkürler
çizimin tam halini paylaştığımda topluluk linkini burada paylaşmam sorun teşkil eder mi? birisi beni aydınlatırsa çok memnun olurum, steamden bir kazancım yok gerçi
tek kazancım steam puanı olabilir oda gönlünüzden koparsa ona göre paylaşmayacağım steam topluluk linkini.
Toplulukta öne çıkması için belli bir beğeni lazım oluyor. Teşekkür ederim saygılarımla.
Selamlar çizimim şükürler olsun bitti çizimimi ets2 steam topluluğunda paylaştım linkini bırakıyorum, beğenip toplulukta öne çıkmasında yardımcı olursanız çok mutlu olurum, çizimin finali
Çizim çok güzel olmuş beğeni attım hemen. Bende bir zamanlar kara kalem çizimleri yapmıştım. Yaparak öğrendikçe iyi bir noktaya geliniyor. Renkli çizimleri beğeniyorum ama bana göre zor olduğu için hiç denemedim. Tabi şimdi maliyetlerde arttığı için kara kalem yapmak bile pahalı.
çok güzel olmuş. ödül de verdim steam’de
Çok beğendim çok başarılı olmuş. Bir ödül de benden
Bu da Photoshopta yaptığım. Photoshopta bu tarz karakalem çizim efektleri yapabilirsiniz. Gerçek çizimin doğal güzelliğinin yerini tutmaz o ayrı.
Çok teşekkür ederim
Sıradaki çizim için oylama başlatabilirsiniz arkadaşlar tekrar yeni çizimde görüşmek dileğiyle gelecek destekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi günler.
- Mercedes-Benz Actros mp3 (1855 v8)
- Scaina S serisi
- Ford F-Max
Ankete katılanlara teşekkür ederim sıradaki çizim scaina s serisi olacaktır ilginiz ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederim
(Ondan sonraki de F max)
Ellerine sağlık. Gerçekten harika olmuş.