Vehicle Control Addon modunun TR çevirisi

Modu kanalda görünce indirdim ve kurdum. Kendime TR çeviri yapmıştım ama benim gibi TR oynamak isteyen varsa diye paylaşıyorum.

Mod bağlantısı : GitHub - Mogli12/VehicleControlAddon: Farming Simulator 22: Smoother steering with the key board and more...

Çeviri Bağlantısı : https://drive.google.com/file/d/1wgXdGCBjx-DzrfeedA24Xl1wRu3MmPxI/view?usp=sharing

Kurulum : Arşiv içinden çıkan dosyayı modun içerisinde yer alan “l10n” adlı klasöre atmanız yeterli. Oyun hangi dilde oynanıyorsa o çeviriyi kullanıyor mod. Bu yüzden TR oynamak için oyunu TR dil ayarına almanız gerek.

5 Beğeni

Eline emeğine sağlık dostum, yeni paylaşılan guiadence steering modu içinde aynı çeviri işlemini yapabilir misin acaba ?

Bende çevirmiştim :smiley:

Hangi modsa gönder hallederiz

Guidance Steering v2.0.1 FS22 | GPS Mod for FS22 bahsetmiş olduğum mod bu :slight_smile:

1 Beğeni

MODHUB sayfasındaki versiyon dimi bu? Hallederim.

Sanırım, tavsiye modlar konusunda HasanÖfke’de paylaşmış bunu

1 Beğeni

Dediğiniz modun çevirisini aşağıya bırakıyorum.

Mod linki : Guidance Steering | ModHub | Farming Simulator

Çeviri linki : https://drive.google.com/file/d/1OUdY2PJs6lmYPrUEKaNpDgalkg5WUUqv/view?usp=sharing

Kurulum : Arşiv içinden çıkan dosyayı modun içerisinde yer alan “i18n” adlı klasöre atmanız yeterli. Klasörde benzer isimde bir dosya var ama çevirisi yapılmamış. Yani dosyaları değiştireceksiniz.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hocam :slight_smile:

Selamün aleyküm hocam.EnhancedVehicle v1.0.0.0 FS22 - Farming Simulator 22 Mod | FS22 mod Bu modun türkçe çevirisini yapma imkanınız var mı?

@W4nt3D42 şu ara SnowRunner son sürüm ve tüm DLC içerikleri için TR yama işine bulaştım ama keşke bulaşmasaydım dedirtti bana. Çevrilecek o kadar metin varmış ki oyunda, tam 9239 satır. :smiley: Bıkmazsam bunu bitirdikten sonra ancak diğer şeylere bakabilirim gibi duruyor.

Zamanında çeviren bir arkadaş vardı sonra bıraktı ortadan kayboldu :grinning: kolay gelsin

https://we.tl/t-TpyTuyxElG
Türkçe Hali

1500 satır çevirdim şimdiye kadar. Bırakmayacağım inat ettim. :smiley:

1 Beğeni

Beklemedeyim ama yanlış anlamazsan önemli olan çevirmek değil çeviriyi güncel tutabilmektir :grinning: daha öncede bu oyun 5 kere falan çevirildi fakat bir yerden sonra saldı herkes. E haliyle güncel kalmadı yama

Attığım dosya çevrilmiş hali zaten virüs total den de taratabilirsin

Kendim için çeviriyordum SnowRunner oyununu. Bitince sitede paylaşırım. Yani oynadığım sürece güncel tutarım yamayı. :slight_smile:

1 Beğeni