Uzaktan Kumandali Araclar

Merhaba, olcek kuculdukce fiyatta ona gore dusuyor. 1/16 olcekli WPL markasina ait modeller var, plastik agirlikli modeller, ama istersen daha sonradan metal parcalarda eklenebiliyor. $ 30 -40 tan basliyor fiyatlar… 1/14 ve 1/12 modellerde ise fiyat $300 den baslayip birkacbine kadar cikabiliyor. tabi bunlar sadece modeller, yani elektronik aksam kumanda piller sarz cihazi falanda gerekiyor. 1/10 modeller geneli $500 den basliyor ve gidiyor.
youtube kanalimda bu araclar tanklar hakkinda kutu acilimlari ve videolar var birgoz gezdir daha sonra detayli anlatirim yine.
https://www.youtube.com/watch?v=haCoYjusuLc&t=86s&ab_channel=2S-RCMODEL

Hocam ilginiz için teşekkürler, şimdi göz atacağım. Sonra tekrar başınızı ağrıtırım.

Basimustune ne rahatsizligi, benim kendi yaptigim model var KRAZ 260 olan ve satin aldigim baska araclarda, ayrica sampiyonada cektigim videodanda araclari bakip sorarsan yardimci olurum.

Zaten o Kraz’ı izliyorum şu anda. Aslında aklımda bir sürü soru var, mesela isterseniz o Kraz’ı 3 dingilli yapabiliyor musunuz? Ya da işte tekerleri değiştirebiliyor musunuz? Anladığım kadarıyla kite motor v.b donanımları sonradan ekliyoruz? Ben şu kutu açılım videolarını bir bulayım hele bi. :slight_smile:

Aradığım olay tam olarak bu. Tam istediğim şey bu. Peki bu şu haliyle direkt kullanıma hazır mı? Sonrasını çözdükçe geliştiririm diye düşünüyorum. Bu kiti nereden satın alabilirim mesela?

Selam, tam tahmin ettigim model. evet WPL markasina ait 1/16 olcekli model. aliexpressten herseyini bulabilirsin, bu aldigim model RTR yani kullanima hazir, birde senin toplayabileceklerin var, onda elektrok aksam cikmiyor yanliz, o nedenle fiyati ucuz olabiliyor. aracin sasesi metal onun disinda herseyi plastik ama cok zorlamazsan heryerde gidiyor. aliexpress te herseyini bulabilirsin, farkli kasa, lastik ve cift cant secenekleri , metal parcalar, ve bazi aksesuarlar… Ben araci parcalayip onu amerikan kenworth’a uyarladim, ve arazide nasil gittigini asagidaki videoda gorebilirsin ki o arac uzun bir tir yani Ural gibi kisa degil yinede parkurda iyi gidiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XE_EsVdKsYI

1 Beğeni

Aliexpres’ten gelişi kaç gün sürer peki tahmini? Daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım nasıl oluyor o işler?
Ben bunu bayağı kafaya koydum. Belki kendim de custom müdahalelerde bulunabilirim. :smiley: Çok güzel ya.

Acikcasi Turkiye’ye nekadar surede teslim yapiyorlar bilmiyorum.ben aluminyum cant yeni lastikler (arkaya ciftli) birkac metal aksamda siparis vermistim, 2-3 hafta icerisinde geldi. aslinda bir miktar fazla para verip buradaki magazalardanda alabilirdim ama acelem olmayinca aliexpressi kullandim. Evet araca yeni aksesuarlar yapabilirsin tam spintires olur ozaman :slight_smile:

1 Beğeni

O zaman şimdi bir bakınayım hocam. Buralardan internette satış yapan mağaza var mı? Aslında çok acelem yok da, dediğim gibi Aliexpres’ten hiç bir şey almadım bugüne kadar. :slight_smile: Hiç bilmiyorum mesela 3-4 farklı satıcıdan alırım kimi gelir kimi gelmez falan. :smiley:

Şu ikisi hoşuma gitti, hanım da meraklısı. Ben de ikisinin de siparişini verdim. Muhtemelen ikimiz de takılırız. :slight_smile:
Siz ne diyorsunuz?

2 Beğeni

sampiyonanin ilk etap videosu arkadaslar, iyi seyirler.

ilk etap guzel gecti en azindan benim icin :slight_smile: ilk turu birinci yada ikinci olarak bitirdigimi dusunuyorum, puanlar yakinda aciklanir.

5 Beğeni

Arkadaslar merhaba.
yeni video ile karsinizdayim, busefer arkadaslarla oylesine bulusma tertip edip planladigimiz parkurda araclarimizi surerken cektigim goruntulerdir.

6 Beğeni

Arkadaslar merhaba,
WPL B-1 U.S. MiLiTARY TRUCK! 4WD 1/16th olcekli RC arac incelemesi.

5 Beğeni

Arkadaslar merhaba, youtube kisa videolar bolumune yukledigim videolardan birini sizinle paylasiyorum. RC hobiye merak duyanlarin sorularini bekliyorum.
KrAZ 260 model 6x6 aracimiz sase kabin ve kasa dahil el yapimidir.
Kanala abone olarak desteklerinizi bekliyorum.
iyi seyirler.

3 Beğeni

Vallaha merakımız var da ülkede bunların fiyatları baya uçuk.Yoksa bi arazi modeli iyi giderdi.

1 Beğeni

Evet her gecengun birazdaha artiyor fiyatlar. uretim yapmayan ulkelerde. bende simdilik araclarimin belirli yerlerini kendim yaparak ekonomi yapmaya calisiyorum. Yakin zamanda fuar olacak burada ve guzel modeller ve videolar gelecektir. takipte kalmak icin forumdaki arkadaslardan ricam videolari izlemeseler bile kanalima abone olarak youtube nin koymus oldugu 1000 abone sinirini gecmeme yardimci olmalaridir.

1 Beğeni

reddit’den daha çok abone bulursun.

1 Beğeni

Sagolasin Ozgur, deneyecegim.

Bir destekde benden abone oldum. O zaman fuarda iş mekineleri varsa videolarınızı bol bol bekliyorum😀

1 Beğeni

Tesekkur ederim. :pray:

1 Beğeni