ellerıne ve emeklerıne saglık onur abı map de bazı yerlerde ılceler veya köyler olacak mı buyuk ıtımal olarak cıkısına kadar soru sormacagım gereksız sorular şu ( ne zaman cıkacak ne zaman kadar devamlı gorsel gelır vs bu tur sorulara yokum ) her işin bır nedenı vardır oda sabrederek hersey sabırla ne demısler map bıttınde sabreden muradı ermıstır
ben sadece tek hamle ıle soruyorum bazı yerlerde ilceler olacak kac adet olarak yada köy veya kasaba olacak mı
yenı gorsellerın ıcın tesekkurler abı ellerıne koluna saglık sımdıden kolay gelsın
yani şu anlık kumbağ yolu ile şarköy tarafına gidiyorum ipsala yolundaki küçük benzinlik ve keşandan bağlantı var fakat şu anlık yollar çizildi peyzaj düzenlenecek şu anlık eceabat gelibolu keşan şarköy gibi duruyor
haritanın ismini turkey map marmara pack olarak değiştirdim her eklediğim bölge taraflarına göre değişecek
Yine bir harita modunda Kırklareli yok. Yav bu şehir modçulara ne etti kimse yapmıyor.
Hocam Kırklareli gelecek mi ?

bak kral tam aklımdan o geçiyodu önce istanbulmu kırklarelimi diye kırklarelini yapayım artık
Hocam Kırklarelin de nereleri yapacaksanız yani merkez dışında ilçeleri gelir mi ?
Kırklareli li olduğum için aklınıza bir yer takılırsa elimden geldiğince yardımcı olurum.
onur abıcım emegıne saglık harıkasın bıga lapsekı tarafı eklenecek mı bu arada edırne ılcesı lazım 2 adet bırı keşan dıgeri uzunköprü ve edirne sehır merkezi tekirdag corlu ve muratlı tarafı vs eklenırse rahat olur
Merhaba Abim bişey İzmir Harita mi
fatih ege kısıma geldı zaman adam soyleyecek
sımdı marmara bolgesı yapılıyor sabretmen yeterli
Arkadaşlar merhaba bazı bilgileri uzaktan bu şekil vercem öncelikle Edirnede keşan geldi sadece şehir olarak yok Uzunköprü değil ama şehir merkezini genişleteceğim fakat Kırklareli ve Eceabat bitince sonra planım kırklareli İstanbul Edirne çanakkale ama bilgi gelmeye devam edecek inşallah
Bişey Ege Bölge Harita hiç mi
yani emin değilim ama önce ankarayla bağlamak istiyorum
arkadaşlar sizden bir şey soracağım ben kamera ile bakarken bir yerin üzerine gelince yere yapışıyor nasıl düzeltcem