niye yapmıyomuşum
dayı haritaya 2 yol çizip planım bu diyorsun, DLC ile gelen yerlere de geldi demişsin zaten koptum orada
sal adamı yapsın yapsın emegı varsa hor gorulmez onur abı el emegıne saglık sımdıden
sağol kral
yanlış anladın oraları yeni başlayanlar neresi olduğunu bilsin diye yazdım
Lütfen bana bunun hayal ürünü olduğunu söyle
kral niye gelip hep mapi kötülüyon madem beğenmiyorsun bakma projeye
onur abicım gene doktur musun baba sana bısey soracam TangoCharle gıbı degılım ben ne mapı kötulerım nede hıc bısey yapmam kımse kımseye kötulugune sevmem emegın varsa sonuc emek vermıs oluyorsun devamı başarılılar dılerım ama kalkıp da huzursuzluk etmeyı sevmem takıp ederım lakın cıkana kadar yenı gorsel’ın harıka olmus sımdıden emek havası var eline koluna saglık
sağol kral senin gibileri bulmak zor geliyorlar laf ediyolar 1. beğenmiyolarsa bakmasınlar
burdada çok haklısın
ne zaman çıkar reyiz ?
tarih zor ama çıkmasına daha çok var
Yanlış ne demişim ki? Tango’nun yorumunu kaldırın asıl.
kesinlikle haklısın
sende beğenmiyosan bakmazsın yani
forumda 1 kişi veya bazen 2 kişi bayrak atınca yorum spama düşüyor maalesef onun düzeltilmesi gerekiyor @gampue abi el atar mısın
evet simdi farkettim, yorumlari okudum, hatta daha eski yorumlari bile okudum.silinip silinmemesine karar vermek adina. oncelikle ulkenin genel ekonomik yapisi yasayanlarin sinir stres ve tahammul edememe gibi sorunlari on plana cikariyor. sanirim 15 sene oldu bu forumda cok konular yazilar gordum ama son birkac yildaki gibi bayrak olayi inanin olmadi.
simdi konuya gelirsek bayrak olayi evet bizim dikkatimizi cekip direk konuya odaklanmamizi sagliyor. mesela ben harita yapimi gibi konulari ilk acildiginda bir kere okuyup birakiyorum, bu gibi konulari cok gorduk, yani bir kac resimden oteye gidemeyen cok proje oldu. takip etmiyorum, cikarsa bakariz mantigindayim.
yapilan yikici yorumada hak veriyorum ama yapilmasada olur. gelir bi begen butonuna basar yada mesajla basarilar dilersin olur biter. birak adam ugrassin.
evet arkadasar kisacasi daha yapici olmaya calisin lutfen.haydi kalin saglicakla
uzun zaman geçti 24 gün olmuş uzun zamandır bilgi vermediğimin farkındayım uzun bir süre map editörü daha iyi öğrenmekle ve derslerle geçirdim yakında fotoğraflar gelecek , bir diğer düşüncem discord sunucusu açmayı düşünüyorum eğer başarılı ilerlerse harita artık boş dümdüz yol değil
haberin olsun sağlıcakla kalın
tmm @Onur_Ozzdeemir
kral saygısızlık olarak algılama dediğin gibi ozaman dümdüz yoldu şimdi daha iyi oldu