Türk yapımı Rise of One oyunu test etmek isteyenler

Türk yapımı bir oyun var. Geçtiğimiz günlerde çıktı. Elimde çok sayıda key var. Birkaç kişiyle girip test etmemiz gerekiyor. Geri kalanınını dağıtacağız.
Oyun türünü ben de pek bilmiyorum. Daha doğrusu sevmiyorum. Direkt multiplayer oynandığı için başka türlü oynama imkanı yok. Oyuncu yokluğu da çekiliyor.

Rise of One çok oyunculu çevrim içi oynanabilen bir mücadele oyunudur. Oyuncular karşılarına gelen yedi rakiple bireysel olarak mücadele ederken sahip olduğu beş adet yeteneği ve bir adet özel yeteneği kullanarak üstünlük sağlamaya çalışır. Arenada yalnızca hayatta kalan son kişi kazanan olur.

Aida’nın orduları, ana kıtanın uçsuz bucaksız çöllerinde Titan Uonus’u yok ettiklerinde, onun sınırsız gücü de böylece özgür kalmış oldu.
Bu muazzam güç bir lanet gibi çölün kumuna işledi ve oradan geçen en gözü pek olanları sonsuza dek sürecek bir savaşın içinde tutsak etti.

Rise of One çok oyunculu çevrim içi oynanabilen bir mücadele oyunudur. Oyuncular karşılarına gelen yedi rakiple bireysel olarak mücadele ederken sahip olduğu beş adet yeteneği ve bir adet özel yeteneği kullanarak üstünlük sağlamaya çalışır. Rift Of Uonus Arenasında yalnızca hayatta kalan son kişi kazanan olur.

Mekan, görsel olarak antik uygarlıkların izlerini taşıyan bir temaya sahip. Bunun yanında haritamız Rift Of Uonus, oyunun temel pratiğine ayak uyduracak şekilde düzenlendi. Mekan ve oynanış ilişkisi açısından estetik ve mekanik bir denge kurguladık. Temelde Rift Of Uonus, dört eşit parçaya ayrılmış, arena gibi bir arazi. Oyunun genel akışına hizmet eden bu dört bölümde, oyunculara avantaj sağlayabilecek süreli ve limitli güçlendirmeler bulunmakta. Bu elementler hem oyunun dinamizmini arttıracak hem de rekabeti çoğaltabilecek bir potansiyele sahip. Tüm bu teorik içeriği oyuncuya sezdirmeden oyunun atmosferine, müziklerine ve karakterlere yansıtmaya ve mekanın materyal çeşitliliğini arttırmaya özen gösterdik.

1 Beğeni

@HasanOfke ilgimi hiç çekmeyen bir oyun türü. Oldum olası böyle oyunlardan hoşlanmam. :man_shrugging:t2:

Ama vereceksen keyi ni alırım uygun zamanda bir bakınırım 10 dk :smile:

Bir kere konuyu okudum geri ciktim. ( bu tarz oyunlari sevmem) daha sonra belki Hasana yardimci olmak icin oynariz dedim birdaha baktim konuya ( hani hatir icin cig tavuk yenir hesabi ) ama yok bu oyunu oynayacagima islak mendili alir bilgisayarin fanlarini temizlerim daha iyi :slight_smile:

1 Beğeni

Aynen katılıyorum :smile: