Vpn kullan ![]()
Sadece deneyimlemek ve fikir oluşması açısından. Yoksa oynayacağımdan değil.
Az önce kendi steam hesabımdaki ETS üzerinden arkadaşımın kendisine TruckersMP hesabı oluşturduğunu öğrendim. 11 yıl önceki hesap ve hala aktif olarak görünüyor. Kendi mailim veya steam hesabım üzerinden giremiyorum. Arkadaşım da maili ve şifreyi bilmiyor. Hesabın kontrolünü nasıl alırım.
Hesaba bağlı olan steam hesabı benim steam hesabım. Bu TMP hesabımı almamı kolaylaştırır sanırım. Derdimi nasıl anlatacağım onu bilmiyorum.
adamlar bir sürü hat eklemiş millet Duseldorf’ta en az 1 saat sıra bekliyor.
kardeşim ne bu yoğunluk biz de mi gelelim.
Yanlış görmediysem 15-20 civarında hat var sanırım. Bu hatlar durak durak mı? Yani birden fazla destinasyonda durarak mı teslimat yapıyoruz.
TMP problemimi çözdüm. Mesajı okuyorsa kendisine teşekkür ederim TMP moderatörüne
via yazanlar ara durak, Calais via Lille- Duseldorf olanda Lille’ye de uğrayıp yolcu alıyorsun, karşılıklı sefer atıyorsun ilerde daha çok rota eklenir.
station wagon skoda da eklenmiş, otobüs gelince unutulmuş,gariban skoda ![]()
TruckersMP Güncellemesi 0.7.0.5 (@Güncellemeler)
[İçerik]
-
Tourvego otobüsü için sürüm sonrası güncelleme (Heavy Vehicles Turkey tarafından)
-
6 vitesli ve 12 vitesli şanzımanlar eklendi
-
8 vitesli şanzımana ek bir geri vites eklendi (R1, R2)
-
Otobüsün dik yollarda zorlanması sorununu gidermek için motor değerleri ayarlandı
-
Şasi ağırlığı azaltıldı (bu, zayıf frenleme şikayetlerini gidermelidir)
-
Holland Style Tuning Pack DLC kornaları eklendi
-
İç mekan düzeltildi
“Cannot connect to server” hatası almaya devam ediyorum. Yani birçok şey denedim ama düzelmiyor.
- TruckersMP’yi komple kaldırdım. (Bütün dosyaları dahil)
- PC’yi telefona bağlayıp öyle girmeye çalıştım.
- VPN ile denedim.
Benim gibi aynı problemi yaşayan var mı? Ve çözümünü bilen var mı ?
Warp dışında giremiyorum aynısı.
Yaklaşık 5-6 ay önce bu durumu bende yaşadım. Sorunun denizin altındaki hasar gören kablolardan kaynaklandığı söylediler ve bana Warp kullanarak girebileceğimi söylediler. Ben supportlarla çok kavga ettim Dc de ama dinleyen yok. Bir kaç ay sonra kendiliğinden düzeldi ama yine bu hatayı vermeye başladı ilginç.
Yanımdan NCZ hack geçti diye perma ban yedim… Bu moderatörleri yoldan mı topluyorlar anlamadım ki ![]()
- saniyeden sonra yanımdan geçip milleti havaya uçuruyor.
https://youtu.be/jVgEDnXX2C0
Menü gayet dolgun…
Perma sıkıntı
Yanımdan NCZ hack geçti diye perma ban yedim…
Belanın dönüp dolaşıp bizi bulma hızı. ![]()
Geçmiş olsun, aslinda olay anına ait videolu kaydı varsa (ban yediğiniz ana kadar olan kısmınıda dahil edecek şekilde) 10-15 saniye uzatılmış hali ile yüklemek, sizin için faydalı olur gibi.
Bu sayede o banı atan akıllıyı göz sağlık testine sokarlar belki. ![]()
Manyak max nickli şahıs olmasaydı video kaydı almazdım büyük ihtimal.
İlk defa bir troll’e minnettarım
Banı geri açtılar neyse ki
geçmiş olsun hocam ![]()
geçmiş olsun bende benim ban için feedback attım…1 hafta atmıştı, 4 gün banlı kaldım sadece ,anlayışlı admindi banı kaldırdı hemen…(feedback e bakan admin iyiydi…)
Truckersmp için Vpn kullanıyoruz bu sefer de kopma problemi oluyor sokayım böyle işe…Yolcuyu alıyoruz yolun yarısında tak gidiyor…hemen geri bağlanıyorum oyuna yolcular da geri gelmiyor tekrar baştan yolcu alma yerine geri gidiyoruz …