TruckersMP - ETS2&ATSMP [Ana Konu]

Hoşgeldin majestic bus bebek…

Şahsen baya beğendim. Gerek sesleri olsun gerek fizikleri olsun… Yalnız bazı ufak tefek sıkıntılar var. Örneğin işler çok yetersiz. Rotalar mutlaka çoğaltılmalı. Duraklar da aynı şekilde. En son Düsseldorf’ta 140 kişi tek bir durak için sıra bekliyordu. Eğer yapılabiliyorsa alternatif duraklar eklenmeli.

3 Beğeni

Bilmedıgım ıçın soruyorum metalik boya nıye yok bı sorun mu war.

Animasyonlu kapılarda metalik boyalar sorun çıkardığı için ya kapıları iptal edeceklerdi yada metalik boyaları. Coaches ile gelecek otobüslerde SCS bu sorunu düzeltmiş. HVT bu sorunu o zaman giderir.

2 Beğeni

Vatana ve millete hayırlı olsun.

Global bir mecrada Türk bayrağını dalgalandırmak bizim için büyük bir gurur :tr:

https://www.instagram.com/p/Dam4tjWN5xN/

17 Beğeni

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Normal modlarımızda bu tarz optimizasyon yaparsak eğer aksesuar dahil hiç bir şey eklmememiz gerekir. 0 kamerasıyla aracın içine bakın anlarsınız demek istediğimi.

10 Beğeni

Calais otogardaki yolcu yoğunluğu öyle böyle değil

1 Beğeni

Harbi ne yalan söyleyeyim beğendim optimize olayı çok iyi olmuş singleplayer da modlu oynarken 80 üstünü zor görüyorduk bu baya akıyorr.

5 Beğeni

Otobüs geldi deneyemiyoruz hay böyle işe yav :frowning:

Hvt’nin Eline koluna sağlık,yayıncılardan izledim baya iyi duruyor …

2 Beğeni

Düsseldörf yanıyor usta otobüs kuyrukları vb

1 Beğeni

Bende oyuna girdiğimde “Cannot connect to server” hatası veriyor ve bağlanamıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı ?

1 Beğeni

Bende de aynı hata var. Tek çözümü warp kurman öyle oynuyorum ben. Ama eğer VPN varsa sende o da olur

Aynı hatayı ben de alıyorum bana bomb*k bi gece

1 Beğeni

bu hatayı ancak warp ile tamamen çözebıldım fakat lag ping uçuyor modemden bı ayarı yok mudur ulan tam merso geldi sevıncten kafayı yedım vpn , warp delirttı.

kullandığın İSP ye de bağlı ben kablonet kullanıyorum modemden dns ayarını 1.1.1.1 1.0.0.1 yaptım warpı da yaklaşık 10 gündür kullanıyorum herhangi bir lag ping durumu olmadı bir de warp açıyorsan başka bir vpn dpi kullanma

TruckersMP’ye bile kaydolamıyorum. Register olmak istediğimde (Steam üzerinden bile) aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir dostlar? İlk kez kaydolacağım TMP’ye.

We’re aware some players are unable to connect to our servers, and are looking into the issue with our network provider. Impacted players should be able to use a VPN such as 1.1.1.1.

We are sorry for any inconvenience caused, and we appreciate your patience.

Dun arkadasım da aynı hatayı almış ilk defa tmp kuracaktı sorunu farklı tarayıcı dan girmekle çözdu dene belkı çözulur.

Emeği geçenlerin eline sağlık, yolcular the bus ve omsi 2 ortalamasına göre çok güzel hareket ediyor, tutamağı tutmaları ve merdiven ayak senkronizasyonları efsane. dışardayken adım tutturmaya çalışan acemi asker sekmesi oluyor biraz ama o kadarı yukarıda saydıklarımda da fazlasıyla var. ki burası yüzlerce çalışanı olan firma da değil. artık bundan fazlası girişte selamınaleyküm diyen dayı ya da bisssm. diye merdivene basan teyze olur ki ses desteği olsa o da yapılır :smiley:

aynı hareketleri scs ana oyundan da görmek dileklerimizle.

not: avrupada tourismo bilindiği için travego’ya bakıp tourismo’yu z ekseninde fazla yüksek yapmışlar, gerçekçi değil diyen var mıdır :smiley:

2 Beğeni

Çözemiyorum hiç bi şekilde. Ramak kaldı kafayı yememe.

Official multiplayerın neyi yetmiyor

1 Beğeni

Kral ortam fena :rofl: