Şahsen baya beğendim. Gerek sesleri olsun gerek fizikleri olsun… Yalnız bazı ufak tefek sıkıntılar var. Örneğin işler çok yetersiz. Rotalar mutlaka çoğaltılmalı. Duraklar da aynı şekilde. En son Düsseldorf’ta 140 kişi tek bir durak için sıra bekliyordu. Eğer yapılabiliyorsa alternatif duraklar eklenmeli.
Animasyonlu kapılarda metalik boyalar sorun çıkardığı için ya kapıları iptal edeceklerdi yada metalik boyaları. Coaches ile gelecek otobüslerde SCS bu sorunu düzeltmiş. HVT bu sorunu o zaman giderir.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Normal modlarımızda bu tarz optimizasyon yaparsak eğer aksesuar dahil hiç bir şey eklmememiz gerekir. 0 kamerasıyla aracın içine bakın anlarsınız demek istediğimi.
bu hatayı ancak warp ile tamamen çözebıldım fakat lag ping uçuyor modemden bı ayarı yok mudur ulan tam merso geldi sevıncten kafayı yedım vpn , warp delirttı.
kullandığın İSP ye de bağlı ben kablonet kullanıyorum modemden dns ayarını 1.1.1.1 1.0.0.1 yaptım warpı da yaklaşık 10 gündür kullanıyorum herhangi bir lag ping durumu olmadı bir de warp açıyorsan başka bir vpn dpi kullanma
TruckersMP’ye bile kaydolamıyorum. Register olmak istediğimde (Steam üzerinden bile) aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir dostlar? İlk kez kaydolacağım TMP’ye.
We’re aware some players are unable to connect to our servers, and are looking into the issue with our network provider. Impacted players should be able to use a VPN such as 1.1.1.1.
We are sorry for any inconvenience caused, and we appreciate your patience.
Emeği geçenlerin eline sağlık, yolcular the bus ve omsi 2 ortalamasına göre çok güzel hareket ediyor, tutamağı tutmaları ve merdiven ayak senkronizasyonları efsane. dışardayken adım tutturmaya çalışan acemi asker sekmesi oluyor biraz ama o kadarı yukarıda saydıklarımda da fazlasıyla var. ki burası yüzlerce çalışanı olan firma da değil. artık bundan fazlası girişte selamınaleyküm diyen dayı ya da bisssm. diye merdivene basan teyze olur ki ses desteği olsa o da yapılır
aynı hareketleri scs ana oyundan da görmek dileklerimizle.
not: avrupada tourismo bilindiği için travego’ya bakıp tourismo’yu z ekseninde fazla yüksek yapmışlar, gerçekçi değil diyen var mıdır