yoksa çok mu yakın ![]()
Çok çok yakın… ![]()
Yanıtınız için teşekkürler , o değilde otobüsler de bi başka be ömrümüzü yedi şu hobiler (GOCA OĞLANLAR) Neyse mapları da takipteyimm .
bizim niye cds’de travegomuz yok diye uykularım kaçıyor
TruckersMP sunucuları neden boş C-D en büyük örneği fakat bu kadar boş olması normal değil 1 sene önce 4700’leri zorlar iken bu aralar 2000’i zor görüyor gidişat hiç iyi değil hayırlısı…
Eski tad ve heves yok artık
Katılıyorum eskiden boş boş dolaşmak için girip saatlerce oynardım ama artık tek basıma yarım saat bile zor dayanıyorum. Şuanlık sadece hafta sonları promods giriyoruz bunuda arkadaş istediği için he, yoksa bana kalsa full coop mod girerim dertsiz daha iyi bence.
c-d sonrası tmp bitti, alp dağları zevkli değil, makas atamıyorsun, düzgün sürsen bile bir olay yok,üstüne fps düşüyor.
Az düşünüyorlarsa Prag-Frankfurt yolunu popüler yaparlar. Eski Calais-Duisburg yoluna en çok benzeyen yol orası. Alplerin kurtarmayacağı belliydi
Bu hesap kimin nolmuş?
1 yıldır goygoy yapıyorlar daha sosyal medya hesabına sahip çıkamıyorlar.
https://truckyapp.com/ daki X linki hacklenmiş hesaba yönlendirme yapıyor. Bunu bile kaldırmamışlar. Hesabı geri alana kadar bari bunu kaldırsalardı.
Promods serveri patlamış galiba girilmiyor
telekom 1 haftadır eu1’e çıkış vermiyor, diğer sunucularda sorun yok, eskiden x’ten yazınca düzeltiyorlardı ama uğraşmam, supportlar düzelttirsin, warp kullanın.
Selamlar, launcherdan mp için giriş yaptığımda direkt singleplayer başlatıyor acaba çözümü bilen var mı?
offline da mı kalıyor nasıl? Bu launcher üzerinden seçtiğin konum ile ilgili bir sorun olabilir… belki> D/user/nick/appdata/… bu konum ile ilgilidir belki
kablonetde de aynı sorun var warp kullanıyorum kaç gündür bakalım nasıl çözülecek
bizlik bir sorun değil bence… adamların kendi sitesinde var böyle birşeyy vpn kullanın diyorlar
Dostum yıllardır oynuyorum konumla alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Yine oyundaydım çıkıp 1 saat kadar ara verdim hatta tekrar girmeye çalıştığımda launcherdan başlatınca direk single playera atmaya başladı.