yol çok virajlı diye trafik yavaş akıyor, üstüne yeni bölge olduğu için kasıyor, trafik yavaşlığı ve yolların yakınlığı yüzünden tab’da 160 kişi var saat gece 2, akıcılık yok c-d gibi zevkli değil, vitesi düşürüp öndeki harfiyatçıyı tokatlayamıyorsun.
insburck tarafından girdiğim de tab 200 kişiden aşağısını görmüyor zirve 180 190 kişi çekiyo max 30 40 basabilrsin daha 1.59 da gelmedi
Eskiden kanımız hızlı akıyordu aksiyonun dibine vuruyorduk tabiki ama artık çayımı yudumlayıp ığıl ığıl gitmeyi tercih ediyorum aksiyon aramıyorum. Bazen 1 saatten fazla sürüyor d-c ama o trafiği çekiyorum acelem yok. Bu yaşlılık belirtisi mi?
Prag-Frankfurt en güzel alternatif ama yine de millet alplere gitmiş
Katılıyorum Prag-Frankfurt arası 3-4 tane tren var hem, bence alp dağlarından çok orası daha iyi gibi
Calais Duisburgun bitmesi iyi oldu oyunda base mapte harika kalabalık olması gereken bir çok yol var topluluk bu yolları keşfedip o bölgelere yoğunlaşmalı senelerdir 2 şerit yol git gel sıkıldık sadece orası dolu oluyor mapin bir çok yeri boş iyi oldu bence .
Hırvatistan ya da Slovenya’dan yukarılara doğru iş aldığım zaman bu rotadan mutlaka geçerdim. Genelde en fazla 15-20 kişi olurdu. Bu gidişle uğranmaması gereken yollardan biri olacak galiba.
Benim anlamadığım bu insanlar niye arkasına yük alıp rastgele bir rotaya gitmiyor.
Devasa haritada sabit bir rotada sıkışıp kalma işi bana hiç mantıklı gelmiyor. Sırf bu yüzden yeni çıkan harita DLC’lerinin ömrü 1 ay falan oluyor ondan sonrası uzay boşluğu gibi. 3-5 kişi görebilirsen şanslısın.
.
.
Yıllar önce hem yapay zeka araçlarının hem de oyuncuların bir arada olacağı bir mod duyurmuşlardı.
En son 2021 yılında iptal edilmedi hala üstünde çalışıyoruz denildi.
O günden beri bir daha haber alınamadı.
Keşke şunu geliştirip çıkartabilselerdi. En azından DLC’li bölgelerde AI araçları olsaydı çok daha zevkli olabilirdi.
Bırak bu modu ben hvt otobüslerinin geleceğinden bile şüpheliyim ses seda yok bayadır
Kesınlıkle hayır yani düşünüyorum acaba Mercedes logoları mı sorun oldu diyorum kendımce ama HVT logosu yapardılar diye düşünüyorum 2 3 ay oldu sanırım.
huzur belirtisi, c-d’de makas atıp ortalığı karıştırıp ban yediğim zamanlar hep canımın sıkkın olduğu zamanlardı yoksa akışa göre gidiyorum.
Mercedes-Benz logosu olmadan olacakmış öyle demişlerdi hala üstünde çalışıyorlarmış en son 1 ay önceki yayında.
Son hızla devam ediyor. Birkaç ay içinde duyuru yapılacak. Gizlilik sözleşmesi nedeniyle gelişmeleri şu an paylaşamıyoruz.
Biz çıkardığımızda çok göreceksin ![]()
Logo konusunda bir sorunumuz yok. Gerçekçiliği minimum düzeyde bozacak şekilde logoyu güncelledik.
Sizden yana şüphe yokta tmpnin sağı solu belli olmuyor şu özellik gelecek diyor gelmiyor çoğu zaman. Beklemedeyiz ama coaches dlcden önce çıkar mı ki ![]()
Yanıt beklemıyordum teşekkurler.
https://truckersmp.com/blog/343
Prag-Frankfurt yolu varken Alpleri tercih etmeleri sorun oldu çünkü aşırı fps düşüyor
https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/120418-alternative-route-for-the-new-c-d-road/#comment-1193963 Görüşlerinizi merak ediyorum ![]()
Bu yol iyi alplerde virajlardan dolayı çok fazla aracı kapsama alıyor sistem felaket kasıyor