bizim turklerin buraya ucarak giremeyecegini dusunmusler sanirim
Yakışmadı tmp
Ne yapsın adamlar? Promods gibi ücretli indirme de yapamıyorlar. Patreon aboneliğini ilgi çekici hale getirmek için haritada özel alan ve yol yapma olayını devreye almışlar.
Buradaki özel alanlar ve yollar etik olarak kendi yaptıkları harita bölgeleri olmalı. SCS’nin yaptığı yerleri olduğu gibi kullanırlarsa etik olmaz.
Şu lanet oyunu bıraktığım güne şükrediyorum. Bu oyun kadar sinir bozucu, gereksiz yere can sıkan başka hiçbir oyun yok. Şöyle tekrardan bakınca oyunu oynarken kaybettiğim boş zamanlarıma üzüldüm.
Türk olarak aklıma hemen kaynak yaparak girmek geldiği için denedim, 15 saniye süre veriyor sonra oyundan atıyor.
Calais-Duisburg yolunun Brüksel kavşağında kaza meydana geldi, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkın tır yol kenarında park halinde duran tıra çarptı, olay sonucu yapılan soruşturmada sürücünün alkollü olduğu tespit edildi, 3 ay süre ile trafikten men edildi, olay anına ait mobese görüntüleri.
1 dakika olayın olmasını bekliyoruz. Keşke büyük patlamadan başlatsaymış videoyu…
Bu nasıl kazadır ya
Kontrolümü kaybettim diye itiraz edersen banın açılabilir belki.
Nasıl oldu bu olay anlatir mısın?
geçmiş olsun:) vauvv 3 ay mı
oyuna zaten trollük için giriyorum malum tmp bitik, o kadar millete çarptım sadece bu raporlamış, bilerek çarptım. ban geçmişim padişah fermanı gibi.
3 ay Trafikten Men’mi O çarpma ile arkadaki çekicinin ve içindeki şoförün selası okunmuştur
Adminligi niye bıraktın sarmadığı icin mi?
bırakalı 6 yıl olmuş, topluluğun içerisindeki az biraz İngilizce bilenlerden olmasaydım admin olamazdım, herkesi alıyorlardı o zamanlar popüler değildi, değişen bir şey yok her şey yine aynı, konvoy yaptığım arkadaşlar hanımcı olunca trollüğe devam ediyorum, boş yollar mod’un bir anlamı yok, yeni dlc çıkınca zevkli oluyor oda en fazla 1 hafta yoğun oluyor sonra yine bomboş harita.