TruckersMP - ETS2&ATSMP [Ana Konu]

arabın teki yavaş gidiyordu, sollayan olursa da gaza basıyordu taklaya getirdim, sonra gittim yavaş giden admini sağdan geçip taklaya getirdim 3 ay ban yedim. :joy: keşke zamanında 7 liraya 3-5 tane daha hesap alsaymışım.

İsviçrede an itibariyle şov başlamış. keyfe keder konvoylar var
Duisburg bildiğiniz gibi.
Calais- KAssel hayali yalan olmuş. D-C tayfası bildiğinden şaşmamış:)

1 Beğeni

Duisburg scs’nin yeni yaptığı duisburg mu yoksa tmp’nin yaptığı duisburg mu

SCS’nin Duisburg’u.
hatta o kadar kaliteli ki, tüm Alman şehirleri arasında en güzeli Duisburg.
bazı yorumcular TMP’cilere kıyak diye yazmışlardı forumda.

1 Beğeni

sa arkadaşlar bunu yaşayan var mı? convoyda da olmuştu aynısı.

nasıl düzeltebilirim bunu?

1 Beğeni

reshade kaynaklıymış arkadaşlar çözdüm

1 Beğeni

ben de yaşadım aynısını. sharp mode 3 açıktı reshade kaldırdım düzeldi.

bu arada tmp ile ilgisi yokmuş single oynarken de her yer böyle gitti sabah.

Valla 1.53te single oynarken sorun yaşamadım da 1.52 den 1.53e güncelleme yaptıktan sonra convoyda ve tmpde böyle oldu. 1.52 de sorun çıkarmadı

1 Beğeni

Greece dlcsinin çıkması tmpye yaramış anlaşılan

4 Beğeni

Yarısı yine duisburg calais denen saçma yoldadır
İnşallah Benelüks rework bir an önce gelir de oradakiler başka yere gelsin

2 Beğeni

valla ya hocam ne anlıyorlar o yoldan hiç anlayamıyorum :smiley: oyunun haritası epey büyük kilitlenmelik bir sürü yol varken bunlar c-d takılıyorlar bir ara bergen ve stavanger arası kilitliydi çift dorse ve iskandınavya ilk çıktığı zamanlarda ama sonra orayıda saldılar

2 Beğeni

makas atıyoruz, tampon yapıyoruz, dünyanın en iyi online yarış oyunu tmp’dir, forza crew vs hikaye.

dlc çıkışında yollar kalabalık olur görev yapan tekrar ana harita dönüyor o yüzden ben daha normal girmedim, keyfini çıkarttım, dlc’yi herkes alamayınca troll olmuyor, ncz olmayan yerler var ama herhes sıra bekliyor.

1-2 hafta sonra normale döner valla artık bir gram merakım hevesim kalmadı şu tmp`ye zamanında iyi sabretmişiz…

yeni kirkenes h.o

1 Beğeni

burası tam olaraak nerede … ve kış modu gelmesi lazım artık TMP ye bu hafta bekliyorum gelmesini.

Winter mod ve promods 1.53 uyumlu girebilirsiniz.

2 Beğeni

Paranın gözü kör olsun be artık oyunda bile paran varsa manzarayı izliyorsun, bunlar yakında c-d yoluna patreonlara özel yol yapar.

8 Beğeni
2 Beğeni

aahahah zuahahahahahaha hiç güleceğim yoktu sdfsdfsd ahahahahahahahahahah ulan şaka mı? :smiley: sdfsdfsdfsdsfsfsfs

2 Beğeni

Doğru doğru :smiley: yakında daha çok görürüz böyle şeyler.

2 Beğeni