TruckersMP ban hakkında

İyi günler, dün akşam arkadaşım TruckersMP’den ban yemiş videoyu bana gönderdi. Sizce burada haklı ve haksız kim bu ban haklı bir ban mı? Olay videonun sonunda gerçekleşiyor.

Video linki:
https://youtu.be/fuz1gsdbiss

yol ver tabelası var dönüşte beklemeyip diğer araca dorseyi takmış kazaya sebep vermiş. ban olayı yemesine sebep sayılsa da biraz fütüristik olmuş. kaç gün banlanmış bu arkadaş!

1 Beğeni

1 ay ban yemiş

1 ay olması 1 yıl içinde aktif banlari var ise ondandır. Biraz dikkatsiz dönmüş ve banlatan kişi dar almış gibi gözüküyor.

1 Beğeni

3 tane ban yemiş önceden. Bununla birlikte 4 oldu.

Bu nasıl bir kamera açısı. Karşıdaki dorseye kafa mı atıyor yoksa banı yiyen arkadaş mı çok dar dönüyor çözemedim :smile:

1 Beğeni

oyunda makas harici böyle yanlışlıkla çarparsanız dönemedim pardon vs yazarsanız raporlamazlar, bu modu c-d yolu için oynuyorlar, mavi noktaları kapatıp öndekinin tamponuna yapışacaksın arada kafayı çıkartıp karşıdan gelene bakacaksın sonra vites düşürüp sollayacaksın bu zevk forzada yok, piyasadaki en iyi yarış oyunu tmp’dir :grinning:

4 Beğeni

Yol Ver tabelası Var onun resmini ve adamın da Dümdüz çıkıp (yani genişten alması gerektiğini) Söyler ise adamın videosunu kullanabilir mesela.Arkadaşının geldiği yönde Yol ver tabelası olmadığını da söylesin.
Ama TruckerMp’de şöyle bir gerçek Var Prime loj Tagını taşıyorsan Biraz Torpillisin Demektir.Şahit oldum çünkü.

1 Beğeni

3 banın ardından dc yoluna girmek büyük risk geçmiş olsun

1 Beğeni

İtiraz etmiş aynı şekilde fakat yine kabul etmemişler

Şimdi benim 8-9 banım var ama ben böyle saçmalık görmedim

1 Beğeni

Ban yerine ceza puanı getirseler kimse sıkıntı yaşamayacak :smiley:

2 Beğeni

Oyuna almadan önce herkese sanaldan ehliyet verilmeli düzgün kullanan çok nadir

1 Beğeni

Ona bence pek gerek yok. Ceza puanı belirle reeldeki gibi puanı dolanı banla 2 ay. Bak gör nasıl temizleniyor sunucular. Ehliyeti reelde kimse düzgün alamıyor ki.

1 Beğeni

İyi de zaten dolsa bile yeni hesap açılıyor bu sabıkalılar uslanacak tipler değil ki. Hepsi zaten eğlence ve trollük için giriyor.

1 Beğeni

steam dolara geçince tmp perma banı kaldırdı, biz olmasak oyuncu sayısı ciddi anlamda düşer.

74 bin defa sa yazılmış.

Turkish greetings (commonly abbreviated ‘sa’ and ‘as’) clocked in at 74K times. Salam alaikum, kankas! Our German pals followed with ‘moin’, which amounted to 9K times. Guten Tag, liebe Freunde!

2 Beğeni

Haklısınız

zamanında ben de 20günlük ban yedikten sonra sinirlenmiştim ve ban yediğim yerde aynı hareketi yapan 100 kişiyi raporlamıştım. hatta donanım haber formunda “truckersmp moderasyonundaki adaletsizlik ve banlar” diye konu açmışım. truckersmp çok ilginç bir yer uzun süredir bu modu kullanmıyorum ve asla kullanmayacağım.

1 Beğeni

Evet çok adaletsiz bir sistem var. Çok gördüm böyle saçma sapan ban yiyen arkadaşları.