Benim demek istediğim maden gelseydi ilk sonra şehir
Ve herşey bı anda gelmemiş olurdu
stuttgart şehrini bencehic karıştırmıcak dınız stuttgart bence dafla beraber gelse daha iyi olurdu (şehir ismini yanlış yazmış olabilrim telde birşey gözükmüyor
Bertan abi bence Stuttgart madenden sonra daf ile gelebilirdi
Yapacak bir şey yok arkadaşlar böyle karar verildi. Tahminime göre en geç 2 haftaya beta için yayınlanmış olur.
Tamam abi kolay gelsin
Tamam arkadaşlar 2 hafta uzun bir süre değil beklenir adamları da daralmayalim vakti gelince çıkacak zaten
Windows should open…
Bertan abi nolur cevapla ne kadar kaldı güncellemenin gelmesine herkez çok merak ediyor
Bertan burada arada cevap yazıyor diye sürekli darlamaya gerek yok. Açıkçası çok hype yapacak bir şeyden bahsetmiyoruz. Yakında çıkar zaten Aralık ayına girdik. Bazı şeyler için şu tarihte çıkacak, şu kadar kaldı demek risk. Sizi hayal kırıklığına uğratmamak için tarih veremiyorlar. Ben de yolu merak ediyorum.
Abi öyle ama discort yıkılıyor millet oyun çıkışını bile bu kadar beklemiyordu ayn bende biliyorum güzel olacak bertan abi bizleri düşünüyor ama bu olay çok bekleniyor
Bertan abi stuttgardı sonra ekleseydiniz maden yolunu çok heyecanla bekliyoruz keşke sabece maden yolu gelseydi
Ortalık yıkılıyor
Güncelleme ne zaman geliyor bertan bey
Ne sabırsız insanlar var yahu. Hayır yani ne gerek var arkadaşlar? Elbet çıkacak bir gün. Niye sürekli insanları darliyorsunuz? Bu kadar beklemek iyi değil. Hayranı olduğunuz oyunun Güncellemesi çıktığı zaman doya doya oynarsınız muhakkak.
Her sorulduğunda güncelleme ertelense bak bakalım bir daha soran çıkar mı
30 /02/2023 de çıkacak var mı başka soru
Son 2 ay içerisinde aynı soruları sormaktan bıkmadınızmı ? Taş çatlamıyor ama siz güncelleme ne zaman gelicek diye çatlıyorsunuz ;))
Herkese merhaba , İlginiz için hepinize çok teşekkür ederiz. *Yeni taş ocağı güncellemesini sabırsızlıkla beklediğinizi biliyoruz. Gecikme için üzgünüz. Hastalığımız nedeniyle bir süre dinlenmek zorunda kaldık. * Bugün itibariyle çalışmalarımıza yeniden başladık. Yeni haritalar, yeni araçlar ve yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Yeni kamyonumuz DAWN DF hakkında da bir haber vermek istedik. **Tüm kasa seçenekleri tamamlandı (4x2, 6x2, 6x4, 8x4). ** Yakında sizinle daha fazla haber paylaşacağız. Takipte kalın ve iyi günler!
Adamlar hastalanmış discortta herkez güncelleme derdinde
Bazı durumlarda her şeyi haber olarak paylaşmayı düşünmüyorduk fakat bu seferki durumlar gereği paylaşmak istedik. Bu kadar yoğun ilgi ve beklenti oluşacağını tahmin etmezdim herkes her yerden bir şekilde ulaşıp soru yağmuruna tutuyor merak ediyor sağolun ilginiz için. İşin arka planında başka şeyler de var ofis değiştiriliyor taşınma durumu söz konusu o yüzden uğraştığımız tek şey şu günlerde sadece oyun yapmak değil. Hazırlanan eklentiler yeni modeller yeni özellikler vs. gecikmiş oldu şehir daha bitmedi ama yakında istediğinize kavuşursunuz merak etmeyin