daha önce söylendiği gibi mevcut haritada bir yoldan gideceksiniz.
@bertan06 abi öncelikle iyi akşamlar her şehirde garaj var ama Linz de yok oraya garaj gelirmi?
@ErenLOvEYoU24 Şu an için yeterli olduğunu düşünüyoruz ileride boş vaktimiz olursa artırabiliriz.
@sezerozsoy Madenler şehir içinde olmaz ana yollardan köprülü kavşağa bağlanarak gidebileceksiniz.
@Hyper Prag Linz’e daha yakın oradan yük alıp gidebilirsin.
Bertan kardeş oyunda harita eksikliği var yane ayrı pencerede büyük bir harita ekranı açmak gerekiyor,umarım gelecek güncellemelerde eklenir.
Bertan hocam ilerde bir gün Türkiye haritasını da eklemeyi düşünüyor musunuz
İkinci bir sorum da oyunda 3. Taraf modlama sistemi olacak mı bence olmalı en azından ets de olduğu gibi kendi araç modumuzu ekleyebilirsek çok şahane olur cevaplarsan sevinirim saygılar
Böyle güzel bir oyun yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim
Süresi önemli değilde ilerde böyle bi planlarının olmasını isterim tabi ki de bir kaç yılı bulabileceğini düşünüyorum
Bertan Abi
Oyunda Araçlara Radyo Eklenecekmi Yada Kendi Șarkımızı Koyabileceğimiz
Birșey?
Tamamdır o zaman bilmediğim için yazdım çünkü ben
“Sabreden Derviş Muradına Ermiş.”
Abi discord unuzun ismi ne ve maden yolu güncellemesi ne zaman?
Lütfen biraz sabredin. Bertan’ın açıklayabileceği birşey varsa zaten açıklar. Okuduğum on yorumun dokuzu güncelleme ne zamam çıkacak veya maden yolu olacak mı tarzında. Lütfen biraz bekleyin.
Herkese merhaba , İlginiz için hepinize çok teşekkür ederiz. Taş ocağı genişletmesi üzerinde bir süredir çalışıyoruz ve ilerlemeyi sizinle paylaşmak istiyoruz. Bir sonraki büyük güncellemenin neredeyse sonuna geldik. Bildiğiniz gibi bir sonraki güncellemenin sadece taş ocağı genişlemesi olacağından bahsetmiştik. Aynı güncelleme ile yeni bir şehir olan Stuttgart’ı eklemeye karar verdik. Yakında daha detaylı haberleri sizlerle paylaşacağız. Şimdilik yeni otoyolların ve taş ocağının bir kısmının görüntülerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Takipte kalın ve iyi günler!
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum bu oyun mobil oyun diye biliyorum. Bilgisayara çıkacak mı sanki bir ara öyle bir haber okumuştum. Çıkacaksa bir gelişme var mı veya nereden takip edebilirim.
Bertan abi biliyorum hafta sonu dinleniyorsunuz da acaba bu hafta gelecek mi güncelleme
Stuttgart sebebiyle süre biraz uzayacak gibi duruyor net zaman belirtemiyoruz.
Abi keşke Stuttgart daf ile getirseniz çünkü çoğu kişi madeni bekliyor Stuttgart yolunu fazla oynayacaklarını sanmıyorum
İyi Günler dilerim
Abi şehiri maden daf ile getir herkez madeni bekliyor
Bize göre illa belirlensin demiyoruz zaten
Düşüncelerimizi paylaşmak hakkımız
Sonuçta zaman geçiriyoruz bu oyunda