Truckers of Europe 3 (ana konu)

Yeni aksesuar özelliği geliyor. Jant özelleştirilmesi de yapılabilecek (renk değiştirme)
Güncellemenin daha fazla detayı discord sunucusun da bulunmaktadır.

17 Beğeni

Bugün Wanda Software (5 saat önce), YouTube üzerinde “teaser” yayınladı. Videoya erişmek için link;

17 Beğeni

@HetriX ???

9 Beğeni

Evet ben yaptım :smiley:

13 Beğeni

Sağlam yaptı hem de :smiley: Tekrardan eline sağlık @HetriX

10 Beğeni

12 Beğeni

video için bir şeyler ayarlıcaz belki yarın olur.

7 Beğeni
14 Beğeni

Valla maden için hepimiz sabırsızlanıyoruz :smiley: Güzel gidiyor zaten en önemli olaylardan biri olacak. Tek sıkıntı yazılım tarafında yoğunluk var işler birikiyor ve tek kişi üstesinden gelmeye çalışıyor bazı şeylerin yavaş olması normal şu aşamada. Hiç adını sanını duymadığımız cihazlardan geri bildirimler alıyoruz sorunu çözmek için o cihaza ulaşmak gerekiyor ama çoğunun satışı yokmuş TR’de fakat elbet çözülecek. Yeni özellikler sırada bekliyor bu yüzden yavaş yavaş gelecek. Bu arada lastik/jant özelleştirmesi için assetler hazır kalifikasyon sürecine başlayacağız önümüzdeki günlerde de betaya gelir.

Ekibi büyütmek istiyoruz sitede yazılım veya modelleme bilen yoğun tempoya alışkın arkadaşlar varsa yazabilirler uygun görürsek çalışabiliriz.

19 Beğeni

Yaş SInırı +18 mi Veya Yaş Sınırı Varmı

Herkesin Dilinde Sadece Maden Yolu Ve Yeni Tır Bu ikisi oyuna eklendiği an oyunda bir patlama yaşanacağa benziyor ne kadar uzun sürerse o kadar merak uyandıran bir şey olacağını düşünüyorum Umarım yorulmadan bu işin üstesindende gelirsiniz :slight_smile:

1 Beğeni

Fps ölçümü yapmadım ama bana göre rahat +45 fps alıyorum sanırım bütün ayarlar en sonda ama şöyle bir sorunum var oyun kasmıyor ama direksiyon ve ayna dönüşlerde 5 fps gibi görünüyor neden acaba ve sadece bende mi oluyor? Redmi Note 10S

1 Beğeni

Herkesde öyle bende de Aynalari tam kalite yüksek FPS yapmak baya zor o yüzden öyle bırakılmış ileriki güncellemelerde bir düzenleme gelir herhalde direksiyon olayida ayni

1 Beğeni

Bertan abim ve ismail abim öncelikle iyi calışmalar dilerim.Abimlerim size bir kaç sorum olacak 1.Yollarda kantar olması 2.Kırmızı ışıkta geçince ceza kesilmesi 3.Trafikte polis ve tırlar olması 4 Yollarda veya Şehir girişleri ve içleri radar ve polis kontrol olması 5. Araçlar çarpınca ceze kesilmesi. Benim sorum bu kadar bunlar olursa çok iyi bir hal alır. Tekrardan iyi çalışmalar.

2 Beğeni

Bütün özellikleri sırayla eklemeye çalışıyoruz beyler ama bir anda olmuyor zaten az kişiyiz istediğiniz her şey gelecek ama bunlar zaman alacak şeyler ha deyince olmuyor. Trafik olayları da olacak yeme içme de olacak atlayıp zıplama da olacak da bir anda olması mümkün değil.

@ismail7z9 FPS olayı da şöyle animasyon dosyalarının kalitesini artırdıkça yani sizin algıladığınız FPS değerini biz artırdıkça dosya boyutu gereksiz şişiyor bu da mağazadan indireceğiniz dosyanın boyutunu artırıyor. Herkesin telefonunun hafızası aynı değil bunu herkesin indirebileceği bir boyutta yapmak istediğimiz için bir çok özelliği kısmak zorunda kalıyoruz mecburen.

@emrr Aynaların neden öyle olduğunu kısaca anlatayım siz bir aynaya baktığınızda aslında ikinci bir ToE3 çalışıyor yani aynı sahneyi bu sefer arkadan render edip size gösteriyoruz. Haliyle ekstra performans harcıyor bu bütün oyunlarda böyledir aynalar her zaman performans sömürür. O yüzden fps düşürerek dengeliyoruz. Ha ileride cihazınıza güveniyorsanız fps artırabileceğiniz bir ayar ekleriz ama ısınmadır kasmadır derseniz karışmam. :smiley:

13 Beğeni

@bertan06 Hocam ETS 2 De Olan Sıfır Kamera Özelliği Olabilir Mi

Yaş Sınırı Olmazsa Sizin Ekibe Katılırım Ama Yaş Sınırı Var Galiba

@bertan06 Abi ( İlerde ) Oyuna DLC Sistemi Eklenirmi Veya silecekler için su özelliği

Cevaplarsan Çok sevinirim Takipçilerim Bu soruları sana iletmemi çok istediler

Dlc Eklenicekmiş Galiba Discord Sunucusunda Dediydi bi Bertan Abi (GALİBA)

Jant güncellemesi dün (beta) olarak gelmişti, bugün de global olarak app store ve play store’de güncel durumdadır keyfini çıkarın

11 Beğeni

Şu kamyonları lisanslayın vallahi oynayacam.

1 Beğeni