Truckers of Europe 3 (ana konu)

sener-sen-69877b

12 Beğeni

:smiley:

9 Beğeni

6600’a mı yüklemiş ne yapmış bu arkadaş da grafikleri beğenmemiş?

6 Beğeni

Max zuuks kullanıcısı.

7 Beğeni

Truck Simülatör Ultimeyt oynamaktan beyni yanmış

4 Beğeni

gündüz ledleri çok sönük be usta.

5 Beğeni

Oyunu yeni deneyimleme fırsatı buldum galaxy a23 telefonumda arada droplamalar olsada akıcı bir şekilde oynayabildim başarılı bir çalışma olmuş tebrik ediyorum oynarken hiç bir eksiklik hissetmiyorsun ama tek yaşadığım sıkıntı oyunda parlaklık ayarı bulunmuyor galiba oyunda akşam yolculugunda dorseyi göremediğim için bağlamakta biraz güçlük çekiyorum bu yüzden :confused:

6 Beğeni

telefonunun Parlaklığını Arttırabilirsin

Aslında en yüksekte ama yine yetersiz kalıyordu :confused:

1 Beğeni

İlerde Lisanslı Tırlar Veya Dorse Gelme İhtimali Var mı?
Oyun Güzel Olmuş Bu Arada Elinize Sağlık

Oyuna kamyon römork ekleme düşünceniz var mı?

9 Beğeni

bir sonraki güncellemeden. Lambalarının el ile tek tek eklenebilğini düşünün. :grinning:

9 Beğeni

Hayda :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

1 Beğeni

Truckers of Europe 3 için Estrela isimli modifiye paketi duyuruldu. Wanda ekibi kısa bir aranın ardından tekrar yeni güncellemeler üzerinde çalışmaya başlamış.

değişik ve yazmaya değer şeyler

7 Beğeni

ızgaraya küçük ledler yerleştirme imkanımız olacak mı, tek merak ettiğim bu :smiley:

2 Beğeni

Yeni Yollar

16 Beğeni

yeni sürümler için beta başlatmışlar. google play sayfasından katılabilirsiniz.

-Added bars, bar lights and accessories -Added basic walk mode -Reworked Munich-Linz highway -Fixed some bugs

1 Beğeni

Yürüme ve aksesuar özelliği (Görseller Alıntıdır)

9 Beğeni

Bertan Abi, İsmail Abi, Merhaba Bayadır Konuya Bakamıyorsunuz Galiba Yoğunsunuz Anladığım Kadarıyla Maden Ocağı Ne Durumda Axor Sanayiden Çıkabil dimi? Trafiğe Tırlar Gelicek mi ? Yeni Tır Modellemesi Yapılıyor mu ? Yapılacak mı ? Önümüz Kış. Kar Yağacak mı? Gece Gündüz Döngüsü İsteğe Bağlı Olacak mı ? Gördüğünde Cevaplar Sevinirim. Kolay Gelsin İyi Çalışmalar

5 Beğeni