Nerdeyse bir ay öncesine kadar okudum postları ama yinede anlayamadım, şuan satışta olan ön siparişli versiyonu alınca oynayabiliyormuyuz ? Siz nasıl, nereden denediniz oyunu
Saçma olduysa soru kusura bakmayın, pek yaptığım bir olay değiş erken erişim, ön sipariş vs.
onlar kapalı betanın korsan sürümünü oynuyor bende orijinal var
Reis adımızı korsancıya cıkarcan çaktırmadan bi 10 dk oyuna baktık sadece
Sen medya kontenjandanmı aldın, biz şimdi bu ön siparişi alsak bugün oynayamıyoruz yani doğrumu ? 11 aralık gelmeden asla mı yani
hiç olmaz bu akşam bu videoyu çekiyordum yarım kaldı uzadı
bitiremedim de şimdi bitireyim bence bir sonrakini çekeyim burada işler biraz yavaşladı ama keyifli
Hocam 11 aralığa kadar oynayamazsın.Tek seceneğin kapalı betayı korsan indirip oynaman ama kesinlikle tavsiye etmem oyundan soğursun. Bekle 11 aralığı düzgünce oyun oynarsın.
@HasanOfke öyle ölmeyiz ya füze fırlat grafikler mükemmel gözüküyor, çimeni, ağacı, denizi, adamlar yapmış
@iboj26 aynen öyle kalmış şurda sayılı gün, giremem öyle atraksiyonlara
viskileri gemi ile bir türlü taşıyamadım anlamadım bir sıkıntı mı var?
mecburen köprüler inşa ettim şimdi sevkiyat başladı ha ya da dur tüh lan şimdi geldi aklıma
glasgow pub önüne koyduğum truck stop unloaddan limana da koyabilirdim
Alkol haram kardeşim.Ticareti büyük günah
Trans-Sibirya’da son aşamaya geldi videoyu burada çekmiş oldum :d gemi olayını da çözdük biraz zorlayan bir yanı vardı ama güzel 7 saat oynanış oldu
Bizim korsan betalar böyle değildi seninki daha iyi.
Bizim sürümler 9 Kasım’dan kalma. Videodakine gelene kadar elden geçirmişler oyun çıkınca kusurlar daha da giderilecek inşallah
Reis videoyu nezaman yayınlıcan?