Train Simulator Serisi [Ana Konu]

Dovetail Games tarafından uzun süredir desteklenen ve geliştirilen Train Simulator serisinin ana konusudur. Her yıl aldığı güncellemelerle gelişmeye devam etmekte ve Klasik Train Simulator olarak anılmaktadır.

Son duyurusu

Train Simulator 2021
Train Simulator 2021 is coming to Steam 17th September with new Steam Workshop functionality and our brand-new route West Coast Main Line South: London Euston – Birmingham in the Deluxe Edition!

Tanıtım videosu

3 Beğeni

Bi bıkmadılar şu 13 senelik oyundan. Grafikler desen artık kalk gidelim diyor, fonksiyon desen oyuna illa paraları gömeceksin yoksa throttle-reverser-brake üçlüsünden başka komplike bi durumu olmayan trenlerle takılacaksın. 2015 versiyonundan beri adam akıllı bi değişiklik olmadı açıkçası, TSW’ye harcanması gereken kaynağı boşu boşuna tüketiyor. Bu oyundaki edit imkanları TSW’ye aktarılsa kimse bu oyunun yüzüne bile bakmaz artık.

1 Beğeni

Hiçbir eklenti eklenemeyen monoton bir “oyun”. Bilerek oyun diyorum zira artık simülatörlük bir yanı kalmamıştır, rakipleri LOTUS Simulator, TSW, TSW2 iken. Sorun olan nokta şu bu oyun 2007’de çıkmasına rağmen halen aynı şekilde, araç sürmesi aynı, vagon takması aynı, her şeyi aynı. Ben şahsen 14 senelik oyundan dikiz aynası, ray freni, tramvay DLC’leri beklerdim fakat şunu söylemek zorundayım ki bu oyun sadece fanları tarafından yürütülmekte artık. Ne bir gerçekliği kaldı ne de ayrıntılığı, örneğin U-Bahn Frankfurt DLC’sine baktığınız zaman kapılar açılabiliyor fakat sadece görüntü olarak onda bile ‘t’ tuşuna basmanız gerekiyor haliyle de bu olay can sıkabiliyor belli bir süreden sonra. Benim kütüphanemde sadece hatıra olarak duruyor şu günlerde.

1 Beğeni

[Train Simulator 2022 türkçeye nasıl çevirebiliriz bu konuda yardımcı olmanızı dilerim

Oyunun Directx 12 olarak uyarlanacağını son duyuruda onayladılar. 32 bit sürümü tamamen kaldırılacakmış. Bu ay içinde bir güncelleme olacak. DX9 dan DX12 ye ne zaman aktarırlar onu bilmiyorum. DX12 olunca hem grafik anlamında hem de fps bakımından oyun şahlanacak o kesin.

Tüm senaryo dosyalarını tek tek açıp editörden türkçeye çevirebilirsin fakat bazı dosyalar kilitli bu yüzden çevirilemez. Ana menü ise text dosyası içinde var düzenlenebilir ama menü için de Türkçe gerekmiyor.
Fakat görev içi ve menüde gördüğün görev yazıları falan hepsi editörden düzeltilebiliyor ama kilitli değilse…

merhaba aynaları aktif hale getirmek için hangi özelliği açmalıyım (tsw3 ve tsc)

TSW ve TSC serilerinde ayna özelliği yoktur