ön sipariş
ön sipariş
Idaho sağolsun 20 liraya aldım
Ön siparişte herhangi bir dlc gözükmüyor, sanırım çıktığı zaman 3 hat beraberinde gelecek.
şimdi bakerloo hattının gameplay videosunu izleyip sıcağı sıcağına en çok beklediğim hatta bir ön değerlendirme yapmak istiyorum. Öncelikle sinyallerden başlayalım. Sinyaller birebir yeraltı metrolarında kullanılan türde sinyaller var fakat bunlar sabit blok sistemi ile değil oyuncu o peronda durma görevini yerine getirip kapıyı kapattığı zaman sinyaller açıyor buda gerçekçilikten uzak oluyor. Tren konusu ise beni tatmin etti. Ciddi derecede güzel duruyor sigortalar olsun, sürüşe hazır lambası olsun, fakat trenin farı çok yetersiz yeraltındasınız, tünel ışığı yok ve kabin aydınlatmanız açık değilse sadece trenin kilometre saatine ve hava barına bakarak gidiyorsunuz. Birde yüksek hızlarda gitmediğiniz için kafa sallantısı efekti genelde keskin dönüşlerde ve makaslarda oluyor, bu ise biraz sıkıcı bir şekilde tren sürmenize sebep oluyor. Son olarak hattın senaryolar dışında servisler kısmına gelindiğinde 2 tane senaryo gördüm başlıklarında depo yazıyordu umarım depo manevralarıdır onlar da ayrı güzel olabiliyor.
ben beğenmedim, grafik olarak elbette iyi ama world of subways gibi işlevselliği yok, hattı biz ayarlamıyoruz, istediğimiz anonsu yapamıyoruz ki o oyunda kapı önünde yolcu varsa anons yaptığımızda uzaklaşıyordu, kalkış yaparken geç kaldığımızda anons kullanabiliyorduk, istasyonlarda meşhur “mind the gap” anonsu yok., anons önemli
Anons konusu dediğiniz gibi hakikaten önemli bir konu ben tsw serisine nasıl getirmediler anlayabilmiş değilim. Kaç senelik bir simülatör olan wos3’te bile otomatik anons vardı numaralara göre “bütün londra metrolarında sigara içilmez”, “Kapı boşluklarına dikkat edin” gibi anonsları numaralara basarak seçebiliyorduk. Bu simülatörde sadece yeni araç gelmiş olmakla beraber aracın sigorta kısımlarına önem verilmiş. Ama ne olursa olsun hiçbir simülatör benim gönlümce özgürlük ve senaryo konusunda World of Subways serisini geçemez.
Bu arada Stonebridge Park deposunda tren yıkama alanı var. Umarım 1 senaryoda tren yıkarız. Sabit tren sürmeyi seven arkadaşlar için eziyet gibi gelecektir .
o zamaan dansss
rivet games az önce duyurmuştu zaten 3. parti dalgalar hızlanacak ohh
External hardware desteği umarım sadece raildriver için gelmez.
TSW2 geldi de şu an çıkmadığı için indiremiyorum. İndikten sonra ilk izlenimleri buraya aktarırım.
TSW 2020 deki DLC ler otomatik olarak mı aktarılacak TSW 2 ye.
TSW2’yi önsiparişte almıştım Bakerloo hattı için, güzel gözüküyordu fakat deneyince pek de iyi olmadığını gördüm. Köln hızlı tren hattınıda denedim. Söyleyebileceğim en net cümle yeni araçlar dışında TSW2020’nin birebir aynısı olduğu.
Bu oyuna tramvay veya değişik araçlar getirseler keşke, mesela Wuppertal’daki havaray gibi olan şeyi sürmek isterdim. Değişik konseptler deneyebilirler, aynısını 374726475 kere eski Train Simulator’da oynadığımız şeyler artık sarmıyor. El atılmayan şeyleri yapmaları lazım gibi geliyor.
Londra hattının treni o kadar gerçekçi ki depoda makas yapmaya durduğunuzda bir daha kaldıramıyorsunuz treni (!).
Dün iki hattın girişini bitirdim. Bakerloo harbiden en kolay yer ama az özellik üzdü. Tünelin içinde gidiyorum önüm karanlık farlar işlemiyor. Köln-Aachen daha iyi diyebiliriz. Yeni arayüzü güzel olmuş bir şey diyemem. Kayma fizikleri henüz test etmedim. Adam akıllı oynamak için zamana ihtiyaç var.
50 TL fiyat koydular bu da her yıl yapılacak olan yüksetlme sürümünün bedelidir 2 yeni rota, 1 yenilenmiş hat getiriyorlar.
Başka yolu yok. Var ama istemiyorlar.
TSW 2020 güncellenseydi olmaz mıydı? Markayı tekrar değiştirip yeni bir sürüm ile çıkartmak avantajlı geliyor. Hem oyun motoru güncelleniyor hem de yapısını değiştiriyorlar. Belki teknik altyapı buna neden oldu. Simülasyon dediğiniz anormal hareketler beklemek gerekiyor. Şu an gündemde MSFS varken TSW2 geri planda kaldı ki bunun da sebebi konsepti değiştirdiler şimdi kaymağını yemek istiyorlar. 3. parti DLC’ler daha fazla olacak.
Livery editor açıkçası baya iyi olmuş. Zaman harcamak gerek.
Fazla kafa patlatmayın herkes dalgasına bakıyor.
Derail Valley gibi bir yapım var artık küçük bir takım çok güzel özellikler eklemeyi başardı.
Just Train TSW 2 ye bir içerik geliştirsin bak o zaman bu simulasyon ne oluyor. Zaten kendileri de 400 millik Western Mainlines içeriğini çıkartmak istiyordu. Ama nasip olmadı. Bunda belki olur. Just Trains bir de Alan Thomson bu iki firma detay konusunda çok iyiler.
just train içerik çıkartana kadar bunlar tsw 3 çıkarır.
TSW2 ilk videosunu bugün planlıyordum ama olmayacak. MSFS 2020 yayını var zaten akşama dinlenip ona başlıcaz.
Bu XBOX Gamepass’e gelir mi? TSW2020 var ama bu yok, FS’yi denemek için 5 liraya almıştım hazır bunu da aradan çıkarırım diyordum ama bulamadım.