Trackmania - Ana Konu

1 Temmuz 2020’de çıkacak olan Trackmania Nations yeniden yapımı.

Oyunda Türkçe dil seçeneği mevcut ve ücretsiz. Fakat bazı özelliklere erişebilmek için yıllık abonelik almak gerekiyormuş. Yapımcının dediğine göre bunu “yıllık spor lisansı” gibi düşünmüşler.

Starter Erişim
Herkes için ücretsiz olup oyunculara tek başlarına ya da çoklu şekilde 25 pisti içeren, bölgesel olarak oyuncuların madalya kazanmasına ve skorlarını kaydetmesine izin veren 3 aylık periyotlarla tekrar yenilenen resmi yarışmalar ile oyun oynama olanağı veriyor. Oyuncular Arcade Channel üzerinden birbirlerinin yarattığı pistlerde oyun oynayabiliyor, değişik seçenekleri (yarış, tekrar oynama, görünüm gibi) deneyebiliyor ve sunucuların incelemelerini işaretleyebiliyor. Haftalık Nations League de normal yarışmalar için erişilebilir olacak.

Standart Erişim
Ücretsiz içeriklerin yanında oyuncuların ‘Günün Pisti’ seçimi, tekrar oynatma için tam erişim, pist düzenlemesi ve sunucuların incelemelerinin işaretlenmesi gibi pek çok içeriğe erişim sağlıyor. Ek olarak oyuncular günlük yarışmalara katılabiliyor, ‘Günün Pisti’ ve ‘Resmi’ yarışma pistlerini takip edebiliyor. Standart erişim ücreti 44.99 TL.

Club Erişim
Oyuncular favori kulüplerine; görünüm düzenleme, özel yarışmalar, online odalar, eğitim pistleri ve yarışmaları gibi özel içerikler ve aktiviteler için katılabiliyor. Aynı zamanda oyuncular çalışmalarını paylaşmak ve etkinlikler organize etmek için kendi kulüplerini de yaratabiliyor. Oyuncular Ubisoft Nadeo tarafından organize edilen Open Grand League’e katılabiliyor ve Trackmania Grand League için daha donanımlı hale gelmeye çalışabiliyorlar. Club erişiminin bir yıllık bedeli 135 TL, üç yıllık bedeli ise 269 TL. Erişimin sonunda oyuncular, resmi yarışmalarda ve ‘Günün Pisti’ yarışmalarında kullanılan pistleri saklayabilecekler.

(çeviri BSC’den)

https://www.epicgames.com/store/tr/product/trackmania/home

3 Beğeni

Ulaaan ulan ulan ulan.Seneler seneler önce oynardım bu konuya girmeden önce unutmusum oyunu.İyi ki açtın bu konuyu duygulandım be

1 Beğeni