Changelog 1.8.34322
Greek localization expanded
Fixed some level art bugs
Rain is now also possible in the winter months
Vegetation and other indoor assets no longer respond to the weather
Changelog 1.8.34322
Greek localization expanded
Fixed some level art bugs
Rain is now also possible in the winter months
Vegetation and other indoor assets no longer respond to the weather
Oyuna sahip olanlara soruyorum almayı düşünüyorum fakat steamde bayağı olumsuz yorum var sizce alınır mı optimizasyon vb sorunları hala devam ediyor mu?
Burak merhaba, oyunda optimizasyon konusunda buyuk gelismeler oldu, yonetim sistemi, gorevler ve ekonomi sistemi iyi bir oyun, ayrica gorsel olarakta oyunu cok basarili buluyorum. oyunun ayni anda birkac tane oyun kumandasina tus atama ozelligi saglamasi encok begendigim ozellik olsada oyun oynama suresini 100 saat olarak goruyorum, buna dayanaraktan oyun ucretinin biraz fazla oldugunu dusunuyorum, asagidaki linkten videolarimi izleyip oyun kumandasi direksiyon seti ve buton box sisteminin ayni anda nasil calistiklarini gorebilirsin ayrica birkac gorevin de nasil yapildigini izleyip son karari vermene belki yardimci olabilir.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLqRYFzYNH1U9OEzFLQ6BdjrABE4IMGgma
açıkçası çok müthiş bir yorum katılıyorum. Ayrıca oyuna sahibim
Evet optimasyon sorunları drop lamar he devam ediyor arkadaşım
Alıp kendin görmelisin oyun hala sorunlu ve dağınık oynamak için mücadele vermen lazım
aynı mücadeleyi omsi2 için ver daha iyi
Valla aldım dediğiniz kadar varmış mücadele edemedim üzgünüm geri iade ettim
Teşekkürler hocam öyleymiş tecrübe ettik maalesef
sa beyler ben oyunu aldım steamden ama oyunu açmıyor neden açmıyordur bilen var mı
bende de sorun var aynı bir türlü olmuyor
Sistemsel olabilir, sistemin yetmeme durumu gibi. Çıkan herhangi bir hata var mı ?
Ben bir ara çok uğraştım oyunu sildim bir daha yükledim ancak sonuç değişmedi daha sonra yeni gelen güncellemede betaya geçtim ve kendiliğinden düzeldi.
Destek ekibi ile iletişime geçtiğimde sistemin oyunumuzu desteklemiyor demişti.
Bence oyuna gelen güncellemelerde Unreal Engine motorunu güncelliyorlar yapılan güncellemelerde oyunu bozma ihtimali de oluyor düzeltme ihtimalide.
Rtx 470 ilebu grafik performansını alamam normal mi sizce
aman tanrım
Fuerteventura Havalimanı gelmiş
aklımda msfs+tourist bus videosu fikri var aslında bu diğerleri için de geçerli ama olmuyor bir türlü
kanarya adalarına bi yerden uçuş yapıp inişte otogara yaklaşıp oradan tbsde scania touring ile devam edilir sdfdsfsdfsdf
Farklı bi konsept eğlenceli bi video olur aslında
hortttt
yayında tourist bus sırası da gelecek tmlden birkaç içerik var bazılarını bekliyorsunuz zaten bazıları sürpriz de olabilir
ve Tourist Bus Simulator konsollara çıkıyor!
PlayStation 5, Xbox Series X\S için yayınlanacak.
konsolda epey başarılı olacak eğer büyük bir problemi yoksa dlcler ne olacak, neler barındıracak açıklama gelmedi.
ama bizim istediklerimiz para kazanmalarıyla alakalı değil
Xbox’ta 100 Lira
PS5’te 259 TL
30 EURO normal fiyat