arkadaşlar merhaba oyuncuyusbisin şu tourismo varya onun güncellenmesini oyuncuyusbise youtube instagram vb. gibi yerlerden ulaşmaya çalıştım fakat bilgi alamadım onlara ulaşabilecek varmı
aynı şekilde bende yazdım çok zaman önce ama umursamıyorlar bir dönem araç sahibine yazmıştım polat yıldıran sanırım parça sahipleri izin vermediği için güncelleme gelmeyecek demişti
yüksek ihtimalle zor hvt oyuncuyusbis falan tourismo ile ilgilenmiyor gibi duruyor
bizim adımızı geçirmişsin neyle ilgilenmiyormuşuz?
abi size hakaretten değil bu sizinde bir tourismo 15 16 17 proje var
Maşallahın var başkan hvt’yi duyduğun yerde hemen bitiveriyorsun. Helal olsun
Bizim Tourismo Relax projemiz yok. Bizimle alakalı değilse Marka adımızı geçirmeyeceksin.
Bilinçsiz tüketicilere dayanamıyorum
bitmiş mi bak bakayım?
abi bitip bitmediği değil enson temmuzda yazmıssınız yani hiç bilgi vermiyorsunuz
Sizce bu kadar kaliteli, benzersiz işler sadece bir yılda mı üretiliyor? Ayrıca sadece bir otobüs üzerinde çalışmıyorlar, birçok projeleri var. Harita ve otobüs ayrı. @Onur_Ozzdeemir
kral ben 1 yılda bitirsinler demiyorum yani arada bilgi verseler olmuyormu
Sen daha iyisini yap sen bilgi ver o zaman
kral üstte bildirmişim dediklerim hakaret kötü yapıyolar vb şeyler değil hvtyi destekliyorum çok kaliteli yapıyorlar fakat sadece arka planda çalışılıyor
Beyler şöyle konular açıp forumu meşgul etmeyin. Koca koca adamlarsınız, çocuk değilsiniz.
Bu 17RHD ama bunu kullaniyorum ve güncel sürümlerde sorunsuz calisiyor, sanirim oyuncuyusbis’e ait https://ets2.lt/en/mercedes-benz-tourismo-17rhd-for-1-48/ @Onur_Ozzdeemir