Tokyo 2020 Olimpiyatları

tokyo 2020 korona sebebiyle bu yıl yapılıyo ama seyircisiz de çok pasif ve tenha olmuş oyun :frowning: türkler de oyunu satmış bisiklette bile ilk 2 sporcumuz pes etmiş :open_mouth: , tokyo 2020 bizim için çoktan bitti

Daha birinci gündeyiz, niye böyle umutsuzluğa kapılıyoruz hemencecik? Güzel şeyler bekliyorum ben , bu mantıkla konuşacaksak benim güzel bir önerim var bence başarısız olan sporcuları dallarına göre cezalandıralım mesela yüzmedeki kişileri boğduralım, okçuları kurşuna dizelim, tekvandocuları linç edelim nasıl olsa bir şey yapamamışlar yani işe yaramazlar(!)

ama eğer pes edicekse niye katılıyor ve reklamlara giriyorki :confused: bu kadar umutsuzlar

Yanlış hatırlamıyorsam judoda başkanın kızı 1. seçildi, bisiklette ise otobanda kamyonlar ile birlikte sürdüler bir kız düşüp kolunu kırdı ambulans bile çağırmamışlar, liyakatsızlık başka bir şey değil, yandaşımız gitsin beleşe gezsin kafasındalar.

futbolda da gördük saçma sapan inatlar yüzünden kadroya yetenekli adamları almadılar.

savunmaları ise komedi düz yol bisikletçisi göndermişler ama etap rampa.

yeteneklidirlerde çok para teklif etmememişlerdir onlara, zaten reklamdan kazandılar tüm parayı

voleybol maçı beni şaşırttı, yav çinlilere para mı verdikte adamlar çektik oyundan :smiley:

Açıkçası bu söylediğiniz saçma. Macı başından sonuna kadar izledim ve gerçekten filenin sultanları bu maçı hakketti.

2 Beğeni

ama eski çinliler değildi, rio 2016 da falan adamlar hırvatistan gibi hırslıydı, şimdi sadece topa bakıyorlardı, hem bugün tekvandoda da elenmişiz :frowning:

Bunlar artık işin bokunu çıkardı, feministler gibi eşitlik yerine pozitif ayrımcılık istiyorlar, fedarasyonun buna ses çıkarıp hem kendi hem de diğer kadınları savunması lazımdı.

1 Beğeni

:open_mouth: çok fazla fark var, federasyon nerdesin federasyon buraya maaş amaçlı mı gelmiş

Rıza Kayaalp, yarı finalde Kübalı rakibi Mijain Lopez Nunez’e 2-0 mağlup oldu, yarın Bronz madalya mücadelesine çıkacak.

Kübalı güreşçi bölüm sonu canavarı gibi resmen.

1 Beğeni

:smiley: bruuuuuh