Tırsan perdeli treyler de bulunan boyalı palet dolabının tırsan yazısı

Değerli similasyon Ekibi

Tırsan perdeli treyler de bulunan boyalı palet dolabının sol tarafındaki tırsan yazısı güzel dururken

sağ tarafındaki güzel durmuyor arkasındaki beyaz fon kaldırılsa daha güzel durmazmı.

Bu eklemenin simülasyon meraklıları tarafından iyi karşılanacağına ve ETS2’nin zaten zengin olan dünyasına daha da fazla derinlik katacağına
inanıyorum. SCS yetkilerine iletirseniz sevinirim.

Saygılarımla,
Gürbüz

bu bir hatamı yoksa detaymı anlayamadım çok güzel durmuyor ya iki tarafta beyaz olacak yada arka plansız olacak

1 Beğeni

DLC ilk çıktığında bu hatayı parkta fark edenler oldu ama hata diye SCS ye bildiren oldu mu bilmiyorum

bir gerçeğini gördüm yazının arkasındaki beyaz kısım yok

ben bildirecektim fakat nereden bağlantı kurulacağını bulamadım buradan yazdım bilen birisi yazar artık inşallah şahsen benim için güzel durmuyor tırsan dlc sini bir hevesle aldım düzeltilse iyi olur
dorseyi tasarlayan ve çizen Seçuk beye duyuralım

belki instadan falan translate ile diyeceğini çevirip scs software/e söyleyebilirsin

https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=40

Hataları buraya bildirebilir siniz.
Eğer kariyerinizde mod varsa hiçbir hatayı kabul etmiyorlar.

teşekkürler
mod lar çakışıyor olabilirmi
bütün mod ları kaldırıp öylemi deneyeyim ?
sizdede aynımı ( biraz açarmısın )

Bende de böyle gözüküyor. Rapor edicektim burda gördükten sonra ama scs ne zaman düzeltir Allah bilir. Sal dorsenin palet dolabı boyanmıyor ama ufak resminde o bölge beyaz logoyu içeriyor belki o modeli koymuşlardır yanlışlıkla açıp bakmak lazım dosyalarına… Soğutuculu dorsede sorun yok ama.

sende ilgilenirsen sevinirim belki dikkate alıp düzeltirler
şimdiden teşekkürler
bir hevesle dlc yi aldım trsan logolu kullanayım dedim
hevesim kaçtı

Gönderdim artık iş scs’de. Dosyalarda baktım tahmin ettiğim sorun yok sadece beyaz kısmı blenderda silip kaydetmeleri gerekecek.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=343330

1 Beğeni

Eyvallah, halledilecektir.

Ama ilginc bir bilgi, bu bisiklet korumalari aslinda beyaz disinda hic bir renkle gelmiyor :slight_smile: Gercekte gordum diyen arkadas buyuk ihtimal yan sanayide boyanmis halini gormustur :slight_smile:

2 Beğeni

Bu arada TIRSAN 2023 100. yıl boyamaları ertelendi mi yoksa 2023 2 sene önce olduğu için asla gelmeyecek mi oyuna

Hic oyle bir şey yoktu planda. Neyse konu kilit, arkadaş düzeltti bugün

2 Beğeni