Thrustmaster T150 yardım?

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 ay önce Vatan Bilgisayar’dan Thrustmaster T150 aldık arkadaşa. İçini ufak bir ayar yapmak için açtık ama elimize yüzümüze bulaştırdık. Haliyle garanti dışı kaldı. Bunun tamiri için Vatan’a götürsek tamir için Thrustmaster’a gönderir mi? Ücretini ödemeyi kabul ediyor.

Tamir ücretini ödedikten sonra niye göndermesin hocam? Teknik servis forumuna garanti dışı yazar.

1 Beğeni

teknik servis için gelburaya gönderebilirsiniz ama ücret ister. ha onlar satmadı ama yapmaz diye bir şey yok. yine de önce niye vatan’a sormadınız?

1 Beğeni

tahmin edeyim rulmanı modlamayı mı denediniz? thrusmastere direkt göndermezler, distribütör kimse onun servisine verilir, sorunun boyutuna göre kabul eder veya etmezler fiyatıda ona göre değişir, elektronik devrelere zarar verildiyse ah gülüm vah gülüm

1 Beğeni

Sol taraftaki çubuğa 2 adet rulman yerleştirdik. Çubuklar rulmana sıkıştı. Onu tornavidayla çıkartalım derken zorladık. Çubuk şaseden ayrıldı.

niye böyle sıfır alınmış bir üründe deney yaptınız? :smiley:

4 Beğeni

Aşırı sertti ayarlama yaptık sertliği gitti ama çubuklar sıkışıyor.

teknik servislik bir sorun yok aslında, kullanılan rulmanı neye göre belirlediniz, işe kalkışmadan evvel birkaç kaynağa daha baksaydınız, mesela bir rus kanalında rulman ölçüsü verilmiş

2 Beğeni

Ölçülerde sıkıntı yok.

1 Beğeni