Avcılık simülasyonu theHunter: Call of the Wild multiplayer modunda başkalarıyla oynamak, etkinliklere katılmak istiyorsanız bu konu sizin için!
Yapmanız gereken tek şey;
Eğer oynuyorsanız Steam profilinizi yorum kısmında belirtmek.
Bizim kadro,
@HasanOfke @Tolgasky @SFK @nevzat_gd
@OnurOzgunay
Etkinlik olduğunda herkese toplu bildirim yapılacak ve katılım sağlanacak.
Ekledim. Tolga abi etkinlik yapmak istiyor.
1 Beğeni
Bu Cumartesi akşamı 21.00’de etkinlik planladık.
@Tolgasky
@SFK
@OnurOzgunay
Nevzat abi katılamıyor 15 gün sonra falan oynamaya başlayacak.
Başka gelmek isteyen belirtsin. Ortalam 4-5 kişi olursak iyi olur. Son güncellemelerde sonra epey değişti ama giremedik. Bazı sinir bozan hatalar düzelmiş olabilir.
2 Beğeni
Etkinlikte olmak isterdim. Malesef işlerimin yoğunluğundan dolayı katılamayacağım. Katılan arkadaşlara iyi ve bereketli avlar diliyorum.
1 Beğeni
Akşam 20.30 gibi Discord sunucusunda olurum. Oynayanlarla theHunter: COTW odası ya da başka bir odada toplanırız.
Davet bağlantısı Discord
@HasanOfke Karşim geçen yine uçuyorum
1 Beğeni
sümük gibi yapıştın ahahhahah zuahahahhahahahahahahaah
@HasanOfke Oyunun en zor Ayısı Albino olan bundan sonra rakipsizim karşim beklerim Tek vuruş Kafatası ve Beyni parçalandı Garibimin
1 Beğeni
Hala devam ediyor musunuz?
Yeni güncelleme gelirse devam edilir gibi
Güzel sağlam PC ve 2 kafa adam olsa keyfinden yenmez bu oyunda PC tam performans veremiyor
Afrika haritası ile daha doğrusu bayramdan sonra gelecek olan Razer Thresher’ın ses kalitesini denemek için oynayacam
Müthiş bir vuruş yapmışsın Bear’ın feleği şaştı zaten…
1 Beğeni
gampue
Kasım 13, 2018, 8:47ös
17
Azrail bile sapka cikardi. saka bir yana 100 m den iyi bir atis oldu.
1 Beğeni
gampue
Kasım 15, 2018, 9:16ös
18
111m den tek atis ve 529kg
1 Beğeni
gampue
Kasım 16, 2018, 8:09ös
19
Hayvanda keci gibi inat varmis olmek bilmedi bende inat ettim (zaten bu bolgede gorev vardi) pesinden gittim. epey gezdik yada gezdirdi diyelim ama sonunda son gulen ben oldum
1 Beğeni
Discord is the easiest way to communicate over voice, video, and text. Chat, hang out, and stay close with your friends and communities.
Bu discord’da beraber sohbet ve saygı çerçevesi içerisinde aile platformu eşliğinde oynayabiliriz isterseniz gelin türk serveri