theHunter: Call of the Wild - Multiplayer Oyuncuları - Ana Konu

Avcılık simülasyonu theHunter: Call of the Wild multiplayer modunda başkalarıyla oynamak, etkinliklere katılmak istiyorsanız bu konu sizin için!

Yapmanız gereken tek şey;
Eğer oynuyorsanız Steam profilinizi yorum kısmında belirtmek.

Bizim kadro,
@HasanOfke @Tolgasky @SFK @nevzat_gd
@OnurOzgunay

Etkinlik olduğunda herkese toplu bildirim yapılacak ve katılım sağlanacak.

Steam Community :: OnurOzgunay Oynamak istiyrum

2 Beğeni

Ekledim. Tolga abi etkinlik yapmak istiyor.

1 Beğeni

Bu Cumartesi akşamı 21.00’de etkinlik planladık.

@Tolgasky
@SFK
@OnurOzgunay
Nevzat abi katılamıyor 15 gün sonra falan oynamaya başlayacak.

Başka gelmek isteyen belirtsin. Ortalam 4-5 kişi olursak iyi olur. Son güncellemelerde sonra epey değişti ama giremedik. Bazı sinir bozan hatalar düzelmiş olabilir.

2 Beğeni

Etkinlikte olmak isterdim. Malesef işlerimin yoğunluğundan dolayı katılamayacağım. Katılan arkadaşlara iyi ve bereketli avlar diliyorum.

1 Beğeni

Kazasız belasız :slightly_smiling_face:

Akşam 20.30 gibi Discord sunucusunda olurum. Oynayanlarla theHunter: COTW odası ya da başka bir odada toplanırız.

Davet bağlantısı Discord

@HasanOfke Karşim geçen yine uçuyorum

1 Beğeni

sümük gibi yapıştın ahahhahah zuahahahhahahahahahahaah

@HasanOfke Oyunun en zor Ayısı Albino olan bundan sonra rakipsizim karşim beklerim Tek vuruş Kafatası ve Beyni parçalandı Garibimin

1 Beğeni

1 Beğeni

Hala devam ediyor musunuz?

Yeni güncelleme gelirse devam edilir gibi

Güzel sağlam PC ve 2 kafa adam olsa keyfinden yenmez bu oyunda PC tam performans veremiyor :slight_smile:

Afrika haritası ile daha doğrusu bayramdan sonra gelecek olan Razer Thresher’ın ses kalitesini denemek için oynayacam :smiley:

Müthiş bir vuruş yapmışsın :smiley: Bear’ın feleği şaştı zaten…

1 Beğeni

Azrail bile sapka cikardi. :slight_smile: saka bir yana 100 m den iyi bir atis oldu.

1 Beğeni

111m den tek atis ve 529kg

1 Beğeni

Hayvanda keci gibi inat varmis olmek bilmedi bende inat ettim (zaten bu bolgede gorev vardi) pesinden gittim. epey gezdik yada gezdirdi diyelim :slight_smile: ama sonunda son gulen ben oldum

1 Beğeni

Bu discord’da beraber sohbet ve saygı çerçevesi içerisinde aile platformu eşliğinde oynayabiliriz isterseniz gelin türk serveri