"The Long Dark " ile ilgili hersey

Arkadaslar merhaba, dun uzun bi aradan sonra oyuna girdim ve oynarken video cektim, gorev ve oyun hakkinda aklimda olanlari sizlerle paylastim, umarim videoyu begenirsiniz, kanala abone olarak destek olmaniz dilegiyle, iyi seyirler.

8 Beğeni

Kış The Long Dark, yaz Green Hell der geçerim :smiley: Kaliteli yapım her ikiside…

Elinize sağlık :+1:

1 Beğeni

Aynen @Mci61 sana katiliyorum, Green Hell de epey oynadim, arkadaslarla daha bi zevkli oluyor tabi.

1 Beğeni

The Long Dark a multiplayer gelse mesela arkadaşımızla aynı haritada ya da farklı haritalar da başlasak :smiley: o kendi erzağını toplasa biz kendi erzağımızı toplasak sonra ihtiyaç halinde paylaşım yapsak falan. Beraber av a çıksak güzel olurdu. hatta 1 den fazla kişi ile de aynı sunucu da oynasak falan. mesela kurt mu çıktı silahı olan varsa kurt u o öldürsün ya da fişek i olan varsa o savunma amaçlı önde dursun gibisinden :smiley: ve en sonunda soğuğa açlığa en iyi dayanan kazansa :smiley: biraz da yarışma durumu gibi. ne bileyim multi gelmesini isterdim ya. tek başıma bütün haritaları neredeyse biliyorum ki favori haritam bozkurt dağı çünkü zirvesinde uçağın gövdesinden çantamıza sığamayacak kadar loot var. The Long Dark ı ben diğer hayatta kalma oyunlarından ayrı tutuyorum. oyunun sesleri rüzgar sesi vs çok gerçekçi hissettiriyor

Aynen digerlerinden ayri tutulmasi gereken bir oyun, gercekcilik uzerine dayanan bir yani var, multiplayer olarak oynamak cok guzel olurdu, iki bilemedin uc kisi olsa arkadaslarla takilmak super olurdu. hikaye modunda olmasada hayatta kalma serbest modda olabilirdi, neyse bunada sukur deyip devam edecegiz.

1 Beğeni

The long dark’i Serhan abiden izlemek de ayrı bir keyifli oluyor forumdakilere de tavsiye ederim

1 Beğeni

ben ilk olarak Pintipanda’dan izlemiştim. Sonra mnxshadow dan izledim o daha profesyonel oynuyordu. Panda sürekli korkarak oynadığı için eğlenmesi güzeldi.

1 Beğeni

@muhammedarikan2572 tesekkur ederim, videonun devami gelecek, oyuna uzun bir ara verdigim icin biranda adapte olamadim, biryandan da Traktor projesiyle ugrasinca 3D printerda 1/10 olcekli traktor ara maalesef uzadi. ilginiz icin tesekkur ederim.

Yeni videomuz arkadaslar.iyi seyirler.

5 Beğeni

iyi seyirler arkadaslar.

5 Beğeni

bu bolumde olaylar bekledigimden farkli gelisti. iyi seyirler.

3 Beğeni

Dusen yolcu ucagina ulastik…

3 Beğeni

Seriye devam…

4 Beğeni

KOCA AYAK ?

3 Beğeni

Beklenen firtina geldi. 4 gun evde mahsur kaldik.

3 Beğeni

Sinyal kulesine ulastik.

2 Beğeni

iyi seyirler

3 Beğeni

yeni bolumle birlikte isler degisti.

1 Beğeni

hapisaneden sartli tahliye olduk.

1 Beğeni

Kacaklarla basimiz belada ya istediklerini yapacagiz yada !!!

1 Beğeni