Hawaii’de geçen The Crew Motorfest ne kadar da Forza Horizon’a benziyor!
Vatandaş bunu istiyorsa stüdyo ne yapsın?
- Standart sürüm 1.199 TL
- Gold sürüm 1.699 TL
- Ultimate sürüm 1.999 TL
Hawaii’de geçen The Crew Motorfest ne kadar da Forza Horizon’a benziyor!
Vatandaş bunu istiyorsa stüdyo ne yapsın?
umarım oynanış ve sürüş fiziği olayıda daha iyi olabilir önceki oyundan
Bugün Xbox ta yanlışlıkla 197 TL gibi bi fiyat yazmışlar alan aldı o sıra, düzelttiler mi bilmiyorum şu an
düzeltilmiş
PC sürümü değil, konsol sürümü zaten. Pek fazla zarara uğramamışlardır. PC sürümü Epic Games Store ve Ubisoft Store için var.
Xbox’ta dedim zaten, konsol olan Xbox !
“Xbox” kelimesi eğer tek başına kullanılırsa anlam karışılıklığı oluyor. Çünkü;
Konsol
Konsol ve PC oyun mağazası
PC oyun istemcisi
Bu üçününde ismi Xbox. Sadece xbox denilirse hangisi olduğunu kimse anlamaz. Microsoft’un bunu düzeltmesi lazım artık.
Aynennn
Crew 2 yi oynayamadım arabalar sanki havada gidiyor gibi bi fiziği vardı. Bunda daha oturaklı bir sürüş yaptılarsa forzadan daha çok rağbet görür. Ses konusunda baya iyi iş çıkarmışlar.
harita ve ses olarak fh5’i çok rahat tokatlıyor ama orta dereceli sistemler için optimizasyon her ubisoft oyununda olduğu gibi kötü, mailde 3 kişilik davet linki var ama çalışmıyor.
14 eylül de yani yarın 5 saatlik ücretsiz deneme hakkınız var bence bir şans verin derim sesler ortamlar fizikler bana forzadan iyi gibi gözüktü, müzik açıp chill takılmak keyifli olur gibi, modifiye işini manyak yapmışlar yüzlerce parça özelleştirilebiliyor bu forza kısmında biraz yavan sönük kalıyordu
şimdi videoyu izleyince amerikan araçlarındaki o mekanik vites geçiş sesine düştüm
Crew’in güzleliği bence haritasıydı… Motorfest ile bu güzelliği bozduklarını düşünüyorum. LA’den NY’ye yarışmak başka oyunda yoktu
tam tersi ön incelemelerde haritasını övmüşler oyundan çok hocam
Amd Ryzen 7 5800h - Rtx 3060 6gb
crew motorfest = orta ayarlar 50-60 fps
forza horizon 5 ultra ayarlar 80-90 fps
Oyunda dikiz aynası olmaması beni çok sinirlendirdi, yani bir atom parçalamadığımız kaldı oyunda ama bu özelliğin neyini yapamıyorlar anlamıyorum.
Bugün saat 16:00’da bu efsane oyuna yeni büyük ada (harita neredeyse iki katına çıkıyor ve boğaz köprüleri geliyor), çalışan dikiz aynaları, yeni arabalar (R32, yeni 911, yeni M5 CS5, Rimac Nevera, Mustang Mach-E ve daha fazlası), iyileştirilmiş grafikler ve helikopter, PvP yarış modu temeli gibi birçok şey geliyor.
Oyun Playstation store’da plus’ı olanlara özel çok iyi indirim yapmış ama PS4 ile PS5 versiyonu arasında ciddi bir fark var mı onu merak ediyorum? Hangisini seçmek daha mantıklı olur
PS5 kullanıyorsan PS5 al, 800 saatlik deneyimim sonucu bu oyun PS5 kolu olmadan çekilmez