Sağda solda modeli güzel diye yorumlar gördüm ama hiç de öyle değil. Tabii iyi yapanlar el atmadıkları için ortaya karışık bir şeyler çıkıyor. Yine de Tesla markasının çekici modelinin şimdiden ETS2/ATS dünyasına katılması hoş bir şey. 2019’da tanıtıldığında ATS’ye gelme ihtimali yüksek ama diğer markalar bunu görüp gelmezse ne olacak? SCS’in günahı ne?
SiSL bu modu yapsın diyenler???
Video yayınlanacak.
2 Beğeni
Baby
Haziran 2, 2018, 10:41öö
2
Selçuk abi bu moda … diyordu ama Neyse
Bence gelmeli ats’ye. artik ets2 ye modunu yaparlar bende oynarim
2019’da seri üretimine geçilecek olan TESLA Semi çekicisi ETS 2 ve ATS’ye mod olarak yayınlandı. Her iki oyunda da test ediyoruz.
3 Beğeni
YigitE
Haziran 2, 2018, 5:53ös
5
Amerika’nın delikanlı baba tırları varken böyle yeni nesil oyuncaklar sadece komik geliyor.
1 Beğeni
Yan aynalar opsiyon galiba gerçektede uzun aynalar.
1 Beğeni
ohaa ben gördüğümde yoktu eklemişler tabii trafik kuralları ++ yine de ortada oturmak zorluyor monitör daha sağlam
1 Beğeni
Abi arka tekerleklere de baksana? Açıktalar.
1 Beğeni
tanıtım için kullanılan tasarımda öyle değil
Bu da video oyundaki gibi baya hava sesi geliyor The Tesla Semi Close Up - YouTube
Sürüş baya hoşuma gitti benim. Sırf o şekilde sessiz gidebilmek için vitesi boşa alıp sallandığım oluyordu. ATS’ye daha bir yakışmış sanki
hava sesi niye olmasın ki; havalı freni değiştireceklerini çok sanmıyorum. en azından dorsede kalır.
Rageon
Nisan 24, 2019, 6:34ös
13
Bu modun güncelini nerden bulabilirim beyler? videodaki modun sürümü 1.31.X diyor.