Tekirdağ-Silivri-İstanbul [D-100] Karayolu Mod Projesi

Tekirdağ, Marmara bölgesinin en fazla sanayiye sahip olan şehirlerinden, ölçekleme sıkıntısı olmasaydı Tekirdağ daha iyi bir şekilde dizayn edilebilirdi.

Evet haklısınız aslında tekirdağ daha detaylı yapılcakmış hatta namık kemal üniversitesi tabelasından 0 kamerasıyla aşağıya inerseniz değirmen altı denilen yer var hatta yks center var oralarda tabelalar yapılmış bir yere falan yazıyor ama zaten normaldede oraya tırlar girmiyor diye biliyorum

1 Beğeni

Şehir merkezine tırlar girmiyor diye biliyorum, sadece otobüsler girebiliyor.

zaten öyle ama oralar daha detaylı yapılabilirmiş yoldaki evler kağıt gibi duruyor :frowning:

Birde Edirne-Tekirdağ Arası dinlenme tesislerinin olduğu yer var o yolda aslında asyaport a inen bi yol var ama orasıda gözüküyor sadece keşke asyaport fln olsaymış oradan yük alınırdı bu aşağıya inen yol zaten tırlar için ama yazın kumbağ tatil köyüne gelenler kumbağdan çıktıktan sonra barbaros, altınova trafiğini çekmemek için o yolu kullanıyolar zaten direk tekirdağ çıkıyorsun ordan

1 Beğeni

Burası zaten bizim yazlığın yolu, çok iyi biliyorum burayı. Keşke eklenseydi burası. Ayrı bir hava katardı.

1 Beğeni

Eline sağlık, bu haliyle bile çok güzel güzel görünüyor. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İşte beklediğim detaylardan birisi. Teşekkürler @Barbaros_Yanik :heart:

2 Beğeni

bu köprü oyunda trafiğe açık olacak mı peki?

Servis oraya yerleştirilecekse zaten kapılması açılması lazım :smiley: güzel olmuş. Değişik yerlere girmek lazım. Ayrıntı giderek artıyor.

6 Beğeni

hema endüstri çerkezköy fabrikası mı yoksa? attım kafadan bi kere…

1 Beğeni

Maxinin arkasındaki sanayi olabilir

Silivri sanayi

1 Beğeni
  1. Yıl sanayi sitesi tarafları olabilir.

Büyükçekmeceye doğru giderken e5 ten devam edicek otabandanmı

Dediğin Selimpaşa - Otoyol ayrımı bence olmaz, çünkü ölçek sebebi var ve mevcut DLC haritasında Selimpaşa Kavşağı Karasu Viyadüğü (TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkii) hizasına geliyor. Ama tabii ki modu yapana kalmış bir şey.

1 Beğeni

o da ne sakat bi bağlantı aslında. dümdüz yol aniden kesiliyor, seni zorla sağa döndürüp selimpaşa bağlantısına yönlendiriyor :face_with_monocle: olmasa da olur. biz zorla avrupa otoyoluna çıkmayalım da…

tekirdağa giderken hep d100 den giderim valla her sene geçtiğim yolu görmek süper olucak

eline sağlık en kısa sürede bekliyoruz :slight_smile:

2 Beğeni

sanayi dükkanlarının birinin önüne tamir yeri icon’u eklersen çok iyi olur, rus haritasındaki gibi sadece imleç olacak.

iyi gecelerr sabırsızlıkla bekliyoruz… :slight_smile: :slight_smile:

2 Beğeni