Şuanda üzerinde çalıştığım 1/2 ölçekte Türkiye Haritası

Geçtiğimiz günlerde edindiğim bilgiler ve öğrendiğim birtakım şeylerle bir harita modu yapmaya karar verdim. Bu harita 1/2 ölçekte olup tüm Türkiye’yi kapsayacak devasa bir proje. Part şart ilerleyeceğim örneğin 1. Partta 4 şehir 2. Partta bi 4 şehir daha .
Benim haritamın imajı sadece yük veya uzunyol yapmak değil aynı zamanda RP yapmak ve şehir içi deneyimi sevecekler için TÜM ŞEHİR VE İLÇELER (bazı büyük şehirler daha detaylı olucak) haritamda olucak, aynı zamanda dinlenme tesisleri , ikonik yerler ve dah fazlası. Bana bu projede yardım etmek isteyen veya hiç bilgisi olmayıpta bu işlerde bişeylere öğrenmek isteyenler ulaşabilir , teşekkür ederim

İg:byberomods

1 Beğeni

yaş 16 mı?

1 Beğeni

17 yaşındayım 16 Bursa’nın kodu

1 Beğeni

Burada böyle bir konu açıyorsan doğru yönlendirmek zorundayız açıklamada yazdığın her şey kolpa ve hevesle yazılmış. Tutarlı yanı yok.
Yapman gereken tek şey ufak tefek harita düzeltmeleri, iyileştirmeleri yapmak. Yok partmış hepsi olacakmış bunlar şu an boş işler. Ya da bir takıma katılabilir ya da kendi kafana göre küçük şehir eklemeleri yapabilirsin. 1:2 ölçek ise tamamen boş beleş bir olay altından kalkabileceğin bir şey değil.

Modelleme biliyorsan kendi çizdin modellerle Road to the Black Sea için yeni eklemeler yapabileceğin tarza veya Promods uyumlu tarza dönüştürebilirsin. Gerisinin bir önemi yok. Ne zaman Türkiye - Anatolia DLC 2 yıla çıkar o zaman hazır olmuş olursun. Oraya daha ciddi şehir, yerleşke, bölge eklemeleri üzerine çalışırsın zaten o dönem yine bir sürü insan gelecek.

Ben zaten yapıma başladım eleştiriniz için yinede teşekkür ederim ama bu modu yapma amacım kendimde oynamak her günümün geçtiği yolları oyunda görmek beni mutlu eder

1 Beğeni

Bu arada yanlış yazmışım yaşım 18

1 Beğeni

benim için yetenek yaş ile yada sözlerle olmaz bi bakarsınız bu mod çoğu moddan daha iyi olur görsell yok ama ben inanıyorum bende bi hevesle başladım 12 olması lazım 12 tane map yaptım beğenmedim sildim şu andaki map iyi ama çoğu ilçeyide yapınca güzel oluyor başarılar.

2 Beğeni

Genç arkadaşı yönlendirmek değil de biraz hevesini kırmak gibi olmuş. Dediklerinizde haklısınız ama bu arkadaş yolun başında. O yüzden gerekçeleri ile birlikte daha anlaşılır bir yönlendirme yapabilirdiniz

3 Beğeni

Genç arkadaşın boş beleş bir hevete hevesi var. Yıllarca bir sürü harita çalışması yaptı genç arkadaşlar hepsi küçük küçük şurayı yaptım burayı yaptım tarzındaydı. Kendilerini geliştirdiler. Bunlar direkt ben kocaman türkiyeyi her şehri ile yapacam part part yapacam. he buraya da gelip böyle salak bir konu açılırsa doğruları söylemek gerekir. Ona verilen tavsiye ortada kimsenin de saçma sapan ıslak ets2 rüyalarını çekmek zorunda değiliz ki.

Hayır bir de mantıklı bir şey ile gelmiyor bu genç arkadaşlar ets2 söz konusu olduğunda hep böyle boş hayaller görüyoruz. :smiley: ets2’nin olayı bu çünkü

1 Beğeni

bir de benim birilerine yol göstermek, desteklemekten canım fena halde sıkkın. gına geldi bu faydası olmayan faaliyetlerin. yıllarca yaptık da ne oldu. borcumuz da yok. :smiley:

1 Beğeni

Teşekkür ederim abi desteğin için Görsel ve Video Youtube kanalımda mevcut ismimden bakabilirsiniz

otogar iyi görünüyor :slight_smile: ama zor iş bunlar kolay gelsin tek başına çok zor

3 Beğeni

kolay gelsin görüntüler gayet tatmin edici umarım devamı da gelir

1 Beğeni

Ben ve kardeşim birlikte yapıyoruz teşekkür ederim

1 Beğeni

Devamı tam gaz yolda youtube kanalından devam görüntülerini topluluk kısmından kontrol edebilirsin, bir kaç model ve araba ekledim

1 Beğeni