Stadium renovator - stadyum yenileyici

Arena Renovation’da, çeşitli spor tesislerini eski ihtişamlarına kavuşturmakla görevli tek kişilik bir yenileme ekibinin rolünü üstleniyorsunuz. Birçoğu zaman veya bakımsızlık nedeniyle yok edildi. Tamamen unutulmalarına izin vermeyin - kollarınızı sıvayın ve onlara yeni bir soluk getirin!

Oyun, duvarları boyamak, yerleri yenilemek, kırık sandalyeleri değiştirmek, elektrik kablolarını tamir etmek gibi çeşitli görevler sunuyor. Ayrıca her arenayı oyunda sizi bekleyen yüzlerce farklı eşya ile doldurabiliyorsunuz. Görevlerin her biri farklı beceriler ve araçlar gerektirir, bu nedenle oyuncunun tesisin ihtiyaçlarını dikkatlice değerlendirmek ve eylemlerini ayarlamak için bilgi ve deneyimlerini kullanması gerekir.

Arena Renovation doğruluk, beceri ve sabır gerektiren bağımlılık yapan bir oyundur. Bu, harap olmuş nesneleri tasarlamaktan, yenilemekten ve hayata döndürmekten hoşlanan insanlar için bir oyundur. Oyun, yaratıcılık, el becerisi ve bütçe planlaması gerektiren birçok zorluk ve görev sunar; bu da onu, eğlenceyi pratik beceriler öğrenmeyle birleştirmeyi seven insanlar için harika bir oyun haline getirir.

ilk oynanis videosu

2 Beğeni

Arkadaslar merhaba, erken erisimde oyunun ikinci gorevi olan tenis salonunun tadilatiyla ugrastik

bolum biraz uzun surdu :slight_smile:

iyi seyirler.

2 Beğeni