Eşsiz offroad kamyon simülasyonumuz SpinTires: MudRunner oynarken aldığınız ekran görüntülerini ve durumunu hikayeleştirerek burada paylaşabilirsiniz.
Sabah çektiğim bir fotoğraf dün gece haritayı yeniden bitirince sıfırdan başlamak zorunda kaldım aslıda oynamaya devam ediyoruz ama çıkınca yeniden giremiyorsun. Buna bir çözüm gelmeli.
Zil 130 yokuş aşağı kolay geldi ama sonra garaj yolunda toprakta tıkandı
AMBARGOYU KALDIRDIM ULAN…
Çok yaşa
Bi su tutsan iyi olur araca
Islands yani eski adıyla Volkan haritasında son teslimatı yapıyoruz. Internetim problemli o yüzden bir şey yapamıyorum bari Spintires oynayalım
Gel diyorum gelmiyorsun nabim ben @Baby
The Bog / Ovalar haritasını bitirmeye giderken. Bitti… ve sel haritası açıldı.
Kısa sürüyor aslında ama simülasyon modu + multiplayer + sohbet muhabbet + gırgır şamata derken saatler alabilecek…
Çıkış akşamı Emre ile direkt multiplayer dalacağız
Fotoğraflar biraz fazla olabilir kusura bakmayın, çok zor hatta imkansız bir şeyi başardık ve video alma fırsatım olmadı bu sebepten durum net gözükebilmesi için bol bol fotoğraf aldım.
Yüküümz bu;
Ve döndürdüğümüz yer de bu;
Sonunda döndürdük ordan.
Bekleyişe devam
rusyada bir arkadaşımla bu mod için cok kafa yormuştuk şuan kensidi askerde,az önce konuştuk askerden dönüşte yeni modlarla beraber bu moduda mud runner’a eklicek
bu görev sistemi sayesinde güzel şeyler yapabilir yani farklı yüklerin objelerin amaçları olur o noktaya gidince boşalması vs. ama gel de bunu millete anlat
adamlara nasıl oyun oynanması gerektiğini videodan anlatmak zor oynayarak oynamayı öğrenmek zorundalar :d
arkadaşın kamyonu şanzımanı indirmiş,aradı parcayı getirmem için,cıktık yola
yol yol degil tabi dünde sel olunca heryer gölet
neyse geldik akşama balık mangal için buralardayım beklerim herkesi
Halat lazım mi ?