v1.05 güncellemesi ile Korece dil desteği eklenmiş.
Eğer siz de bu oyunu bu konsollardan birinde oynuyorsanız gelişmeleri ekleyebilirsiniz. PC ana konusu ile karıştığı için açmak zorunda kaldım. Konsolda oynamasam ve tavsiye etmesem de gelişmelerini aktarmak gerek.
Ne bekleniyor?
Önümüzdeki aylarda Steam Atölye desteğinin tamamlanmasıyla konsollara da mod desteği eklenecek. Favori modlar seçilip DLC şeklinde sunulacak ya da benzer bir çözüm üretilecek.
American Wilds indirime girmemiş maalesef…PC de gamepad ile oynarken tekerleklerin dönüş hızında sıkıntı oluyordu o yüzden sordum.Yine de bu oyuna verdiğim paraya acımam tabiki hep konsola gelsin istemiştim ama kurdan dolayı bayağı pahalı maalesef.
Diğer konuda ne demek istediğimi detaylı olarak yazmışsınız zaten.Ek olarak PS4 sürümünde gözle görülür şekilde grafik iyileştirmesi yapılmış.Hem çizim mesafesi hem fps oranında düzenleme olduğu görülüyor.Velhasıl güzel bir dlc olmuş.Bu harita tam hardcore modunda oynanacak cinsten.
Ocak-Aralık 2019 Playstation oyun sürelerimde Mudrunner’ın yeri…Eyy Saber Interactive bu vebali nasıl ödeyeceksin be.Modsuz vs 100 saate yaklaşmışız.Neyse artık ortalama bir PC var olduğu için bu sefer konsola bulaşmam.