Michigan’da bir RUS !
Bir akşam üstü, saat 18:45 geçmiş 19 oluyor. Günün yorgunluğuyla garajda sessizlik hakim. Elemanlar teker teker evlerine dağılıyorlar. Güneşin sıcağı, havasız garajın içerisini kızdırırken ofisten gelen telefon gürültüsü alıyor tüm rehavetimi. Telefonda ki ses, “Black River, Fabrika yakınlarında bir tır devrilmiş, yükü getirebilirmisin?” diyor. “Paystar`ın anahtarlarını kapıyorum!”

by Memoli156, on Flickr
Ayrıca, ekmek yediğimiz makinaya atıp tutanlar oluyor. Arkadaşlar, araç iyi. Paystarın lastiklerine dikkat edin. Off-road lastikleriyle çamur, ıslak çamur-su geçişlerine girmekten kaçının. Devrilme sorunu olan çift, yol tipi lastiğe dönsün. O zaman lastik iziniz genişler. Benim için eksileri, çekişi az geliyor ve piyasada 46" üstü lastik yok. Ama sahibini üzecek bir makine değil. Hadi, herkese hayırlı kazançlar.
by Memoli156, on Flickr
Sen bu oyunu oynamiyon bildiğimiz oyunu yaşıyon
Siz de benim gibi recover tuşunu kullanmayanlardan mısınız?
Sabah erken saatte Michigan’daki bataklıkta motoru çalışmayan, tekerleri patlak Chevy Kodiak’ı kurtarmaya koyuldum.
Öğle olmadan orta şeker modifiyeli ama hala daha otoyol lastikleri olan çilekeş Fleetstar’a elimdeki tek ufak vinci yerleştirip bataklığa varmıştım.
Olabildiğince yaklaşıp hidrolik ayakları yere bastırıp uğraşlar sonucu Kodiak’ı yerinden çıkarmayı başardım.
Ardından garajın yolunu tuttum, uzun da olsa olabildiğince asfalt yoldan getirdim ama yine de bazı bölümleri aşmak sıkıntı oldu. Bir ara Kodiak’ı ortada bırakıp benzin almaya gittim.
Neyse, sonucunda gece geç saatte de olsa garaja getirmeyi başarmıştım.
Bu oyun muazzam keyifli ilerliyor!
“Western Star 6900”
Island Lake`de köprü ve sondaj kulelerinin onarımını içeren büyük bir kontrat aldım. Proje ön planlama aşamasında bölgeyi keşvettik ve söylenebilecek tek şey kabus. Bataklığın içinde, ekipman ve yakıt desteğimiz olmadan zorlu bir mücadeleye girişiyorduk. İlk etapta, bir adet servis aracı ve tanker içeren konvoyu önden yolladık ve ardından malzeme taşıyan araçlarla bölgede ki işimize başladık. Diğer proje üstlenicilerinin Western Star 6900 ile gelmesi süpriz oldu tabii.
by Memoli156, on Flickr
SnowRunner by Adam Steel, on Flickr
uzuuuuuun zaman sonra yeniden yollarda olmak güzel ya üstelik hatasız kaydettimi kaydetmedimi düşünmeden benim bu felan bişey değilde asıl efsaneler @HetriX @memoli156 @Rageon dan geliyor boş bırakmayın bizi millet efsane görsün biraz
Hayırlı olsun, tadını çıkar. Hafta içi, hafta sonu gelsin işimizin başındayız. ![]()
Takımı topladık. İşte başlıyoruz!

by Memoli156, on Flickr
“Bazen bir V12 bile sizi kurtaramaz…”
Bataklıklarda geçen son günlerim. Yoğun yağışın etkisiyle gevşeyen zemin ANK ’nin ağırlığını taşıyamadı ve kaydı. V12 Westline ve büyük lastiklerime güvenerek çıkabileceğimi zannetim. Aracı karosere kadar sapladım. Kurtarmak yarım günümüzü aldı.

“Paystar Alskan Edition.”
Alaska ’da kontrat almaya başlamamla beraber, mevcut filomda ki araçlar yetersiz gelmeye başladı. Gönül bağım olan Paystar, iyi iş çıkarmasına rağmen yetersiz geliyordu. Biz de Paystar ’ın gelişmiş bir versiyonunu yapmaya karar verdik.
Yeni bir araç aldık ve işe motorla başladık. Çeşitli modifikasyonlar yapılmış Cummins NTA-400 serisi bir motor koyduk. Ank ’ dan çıkma akslarla birlikte her zaman kilitli diferansiyel, Alaska ’da yerel bir şirkete özel yaptırılmış 49" MHS-series çamur lastikleriyle çok yetenekli bir araç ortaya çıktı.

by Memoli156, on Flickr
mod mu geldi paystara