Logitech g29 da manuel vites ayarini yapabilen varmi ?
o ayarlar şu an olmuyor sonra düzeltilecek sadece direksiyon üzerindeki tuşlara herhangi bir şey atayabiliyorsun bugün videoda anlatırım
Oyuna laf atacak bir şey bile bulamıyorsun çok güzel ağa ya direksiyon ayarlarını da yaptım cıncık gibi oldu yemin ederim
beyler çıldırıcam aman tanrım onca yıldan sonra böyle şeyler bir lütuf gibi geliyor biz neler çekmişiz ya nasıl oynamışız
bu nasıl bir sevda yarabbim
@HasanOfke bu diğer haritalara geçerken diğer garajlarda araç boş gösteriyor onu nasıl yapacağız biliyor musun
araçlarını önce garaja çekip en aşağıdaki Retain butonuna basmalısın sonra ana garaja eklenecek + slotları kontrol et birden fazla araç çekince yan yana diziliyorlar
retain etmezseniz o haritada kalır sonra yeni haritaya geçtiğinizde alamazsınız + eğer yaparsanız zaten her haritanın garajına girdiğinizde trucks kısmında görür ve deploy tuşuna basarsınız
SNOWRUNNER Yayınlandı! Yeni nesil off-road simülasyonu gerçekten bir devrim mi? SNOWRUNNER Yayınlandı! Yeni nesil off-road simülasyonu gerçekten bir devrim mi?
mod.io sitesinde sadece 5 tane mod görünüyor? Kamaz’lar Ural’lar nerede?
Onları kaldırdılar ya eksikti ya da başka bir şey oldu. Zaten şu an çok erken ama modlama editörünü henüz göremedim onun çıkması gerek beta testerlar yapıyor sadece
Teşekkürler
Scout 800 aracımla ilk garajı açtım ve garaja girdim bakındıktan sonra çıktığımda araç yerinde yoktu, satmadığımdan da eminim. Aracı nasıl geri alıyoruz?
Garajda retain mi ettin? garaj gir yukarıdaki noktalara tıkla dolu olandadır birden fazla araç varsa garajda slotlara ayırır
gerçektende burayı çözemedik sonraki videolarınızda açıklarsanız çok iyi olur
Retain etmiştim bu işlemi geri aldım ama araç yoktu. Biraz daha inceleyeyim bakalım.
Arayüzü kapatıp açtıysan slotlardan birine diğer aracın yanına yerleşmiştir önünde deploy ettiğin boş bir garaj slotu görüyorsan onu sola kaydır yukarıdan araç çıkacak.
Oyunun olumsuz bi yanı var mı? Merak ediyorum keşke şu da olsaymış şu eksik kalmış dediğiniz.
Teşekkürler bilmiyerekte olsa geri getirdim
Multiplayer için de herkesin cevabı 4 değil de 6-8 kişi olsa olurdu. Ancak fizik hesaplamaları ve senkronizasyondan dolayı bunu yapamıyorlar ve zaten oyunda 4 kişi görevler vs. her şeyin üstünden kalkıyor.
Direksiyon olayı düzeleceği için onu saymıyorum.
Sürüşte biraz daha kontrol sağlayabilirmişiz. Yeni teknik özellikler geldi. Zaten her parça her şeyi etkiliyor. Mesela dorseler fren sistemi yok. Hatta bazı araçların kokpitinde bunun mandalı var.
Kokpitte daha fazla eklenti getireceklermiş mesela onları görücez. Ama sileceklerin çalışmaması da bir eksiklik bu oyuna yakışırdı ve bu çok da kolay olurdu gibi. Çamur, kar ile camlar kirlendiğinde otomatik olarak ilerledikçe temizleniyor. Silecek açabilirdik.
Düz vites olayında yeni düzenden dolayı karmaşa var. Offroad şanzıman takarsanız 8 vitesli kamyon 4’e düşüyor otomatik olarak öyle yapıyor. H(yüksek yani 1+ vites) geliyor. L(düş vites) geliyor ve buna + ve - ekkleniyor. Bu sistem gayet iyi. Her şeye uyumlu olmuş. Ama 6-7 vitesi düz atmak iyi olurdu düşük vitese de başka bir şey atardık mandal filan olayı yani ETS 2’de şanzıman, vites sistemini beklemiştim. Çok daha kullanışlısı gelmiş ama insan arıyor.
Ya bütüne baktığınız oyun anlamlı ve bazı şeyler oynanışta önemsiz kalıyor. Çok fazla özellik katmışlar, değiştirmişler ama ben de bakıyorum kim ne diyor ne yazıyor neresi eksik.
Daha modları görmedik modlar çok şeyi değiştirecek
DLC’de gelecek harita burada geçiyor.
Kola Yarımadası ama karlı olacak.
Taymyr için de The Rift haritası ücretsiz gelecek.
logitech g29 direksiyonum var dün gece oyunu indirdim ama direksiyonumu hiçbir şekilde gaz fren ayarlamaaları yapamıyorum hepsi empty gözüküyor kontrollerin direksiyon oyun içinde çalışmıyor diğer oyıunlarda sıkıntısız çalışıyor bu problemi yaşan var mı ?