MudRunner standart PS4 de 30 fps kilitleme veya serbest bırakma seçeneğiyle çalışıyordu ama tam 60 olmuyordu.PS4 Pro da ise sabit demeseler bile 60 fps hiç sekmeden 4k olarak çalışıyordu.Eğer PC yüksek ayarlarda oynatırsa bu sefer ordan alacağım galiba.Aslında mod konusunu da çözmüşlerken konsoldan devam etmek isterdim ama biraz pahalı.
yeni canlı yayın
diğer bitti izleyin yine de silinebilir tabii telif atacaklar sabah
yalnız oyun olmuş beyler mevzu bitmiş
deli gibi oynanacak
Saber Interactive: eyyy scs sen kimsin ya?
beyler çok iyi be hala yayını izliyoruz kaç saattir @Emre54
ne olacak bu halimiz yarın göndermeleri lazım
LOW GEAR!!
“dumb and dumber”
fabiaannn fabiaaann ahhh fabiaaan sana oyun vereninnn
Game Modes : Casual , Hardcore , Fabian (no tutorial, no upgrades , no mercy)
adam oyunu bu siteden almış yani suçu yok aslında sadece kutu erken geldi sanırım
@HasanOfke dün o ps4 yayınını görünce çıldırdım resmen ya keyler için herhangi bir açıklama da yapmadılar ve anlamadığım adam kutulu olarak erken aldıysa neden teliflediler böyle bir hakları var mı acaba
satın alsa bile sonuçta erkenden verilmemesi gereken bir şey ayrıca yayını yapan kendisi silmiş
dava bile açılabilirdi diğer videolar duruyor onlar da gider yavaş yavaş
Eyvallah teşekkürler
Bir an grafik ve çevre kalitesini çok mu abarttım Call of the wild gibi görsel bir şölene dönüşmüş ve araç dinamikleri harikaydı beni gerçekten çok şaşırttı
Grafik ve kokpit olayında adam yılların acısıını kesinlikle çıkartmış. PBR olayı ETS 2’de bile yok. FS 19’da zaten ilk kez gelmişti. Yüksek bütçeli oyunlarda olan grafik teknolojilerini eklemişler. Toprak, asfalt, zemin dokuları ıslaklık efekti ile beraber çok iyi duruyor. Işıklandırmaya çok abanmışlar özellikle geceleri çok iyi duruyor yansımadan tut ışık hüzmelerine kadar yere vurması etrafı aydınlatması, aracın modelindeki substance ile boyanan kaplamaların gerçekçiliği
aynalar çalışmıyor
bu saatten sonra harbi önemi kalmamış sonra gelse de razıyım ben
görev sistemi de baya işe yarıyormuş adam şehirdeki dükkandan gerek malzemeleri direkt yükledi ama vinçli kısımda kırmızı duruyordu çünkü vince sahip bir aracı yok
önü çok açık bir sistem yapmışlar kokpitte uzun süre sürünce o titremeler, sallanmalar falan harika
bu devirde böyle bir oyunun çıkıyor olması öpüp başımıza koyalım
ay böyle işe yeter ya
ortam sesleri çok güzel olmuş hatta dün geceki yayında akaryakıt istasyonunda country müzik çalıyordu içeriden geliyormuş gibi çok güzel yapmışlar
arkaplanda yine country müzikleri çalıyor kısık sesle
sesler genel olarak baya iyi baya hem de
eskiden müzik bamgür bamgür geliyordu iyiki böyle bir özellik getirmişler
ya çok övüyormuş gibi görünebilir ama bu denli ayrıntılara sahip başka oyunumuz yok vallah yok billah yok
kimse sıfırdan böyle bir oyun inşa edecek stüdyoyu kurmuyor bütçeyi ayırmıyor
ortada ne varsa onun gelişmesi gerekiyor
en azından 2009 yılında ilk çalışması ile yayınlanmış olan spintires(o zaman ki adı farklı) vardı bu hale geldi saatlerce yazmak konuşmak istiyorum ya
tamam ets2 ile aynı türde değil ama ondan çok daha iyi özelliklere sahip
burada oynayacağız biraz sıkılacağız ets2ye geçip otoyollarda sakin sakin basa basa gideceğiz sonra oradan hop buraya geçeceğiz
sürekli iki yönlü olarak oynayacağız sonra gidip fs19’a gireceğiz
bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı oyunlar
omsi2yi saymıyorum bile
hala gelen giden bir mail yok saçma sapan iş yapıyorlar millet yeni bir oyun çıkarırken aylar öncesinden yayıncıları hazırlamaya çalışır bunlar birkaç kişiye ayrıcalık tanımaktan başka bişey yapmadı
snowrunner forumun ve discordunda dedikleri gibi annoying tiplere gönderiyorlar clickbait uyduruk en basit bilgiyi bile sanki devasa bir şeymiş gibi lanse eden moronlara gidiyor
haberciliğin de bir yere kadar yav ondan sonrası hürriyet zaten
Yalnız atmosfere bayıldım, geri kalanını söylemeye gerek yok zaten
şu an yanda video açık sesleriyle beraber microsoft flight sim haberi yazıyorum inanılmaz!!!