Türkçe olmayacak. Sistem gereksinimleri yakında açıklanacak. Focus böyle oyunları çok erkenden göndermek gibi bir hata yapmaz. 3-5 gün önce gönderir. Planlı gidiyorlar. Ben de erkenden oynamak istiyorum ama doğrusu bu aslında Haftaya gelmesi gerek belki önümüzdeki haftasonundan önce dağıtmayı planlıyorlardır.
Türkçe olmayacağını biliyoruz ben yama olarak yapmak istemiyorum ancak SnowRunner bir istisna…
Oyun artık çok fazla metin var yani görev açıklamaları gibisinden o yüzden projeyi şimdi başlatalım diyorum. Dil dosyasını ekleme yöntemi muhtemelen hala aynı çünkü mod dosyaları açılabilyor ayrıca dil dosyalarını mod.io üzerinden paylaşabiliyoruz böylece orada sabit ve güncel kalabiliyor.
Resmi olarak gelmesini de bundan sonra sağlayabiliriz.
Saber Interactive’da Creative Director olarak görev yapan Oliver Hollis-Leick, SnowRunner ham oynanış görüntülerinden oluşan bir videoyu seslendirerek GameSpot Trailer YouTube kanalında paylaştı.
Olum oyunlar cok pahalı Steam hesabım calındı geri alamadım oyunlar gitti olmuyor bi telefon eklemedim diye yalan oldu eposta da calındı hepsi gitti bide iyki amd ekran kartı almamışım şuan rtx var on numara
ayna görüntüsü de var ama çalışmıyor çıkışta artık pek ümidim yok bu videolar önceden çekilse de artık oyun sona geldi çalışıyor olsa paylaşırlardı çıkıştan sonra bekleyeceğiz performansı sorunlu yapıyorsa hiç gerek yok böyle şeylere
bütün olay aracın dışında dönüyor
ekleme: ayna aslında görüntü veriyor ama net değil bu efektle idare edebilir gibi oynayıp görmek lazım uzun bir sahne yok ki