Fakat haklarını vermek lazım, planlamayı çok iyi yapmışlar. Bence tamamı özenle yerleştirilmiş haritaya. Mesela; garajı haritanın merkezine koymak yerine sağ alta almaları oyunu zorlaştırmak için yapılmış.
Hocam zorlaştırmak eyvallah da bence arazi yapısı konusunda daha mülayim davranılabilirdi. Vinci kuramıyorsam manuel yüklemeyi nasıl yapacağım ki?
Yani zorluğu artıracağız derken oyunun keyfini bayağı bir geri plana atmışlar.
Hocam ben daha ilk haritadayım da ondandır. Hele bir oralara geleyim. O zaman yazarım isyanımı.
Hocam ilk haritada bu kadar sıkıntı yoktu sanırım. Şimdi şu fotoğrafta kamyonla yükleme alanının arasına girdiğim anda araç batıyor. Battığı için vinç kuramıyorum.
@turko35408 @Nomrukan Hocalarım Discord üzerinden ufak bir sunucu kurup hikayeli bir şeyler mi paylaşsak acaba? ETS 2’nin sanal şirketi oluyor bizim niye olmasın? ahaha
İletişim için: Henkai#0007
Evet hocam istek gönderdim. turko#9260. Bu işlerden hiç anlamam. Siz anlıyorsanız halledin ben katılırım.
vay be bu kara nehir haritasındaki geçitten geçinceki yerde de baya açılacak gözcü kulesi varmış yeni fark ettim bir de bu haritalarda örnek alaskaya geçince orada da garajım oluyor mu? henüz geçmedim sorayım dedim
Evet hocam. Her haritada bir garaj var.
@fsmemoli Hocam vinçli görevlerde kullanmak için kamyon öneriniz var mı? Ben bu ilk haritada drill görevini yapamadım gitti. Hangi kamyonu götürsem devriliyor.
Hocam Discord’u bir türlü çözemedim ben.
Şifremi bile hatırlayamadım tam olarak ne yapacağız ona göre hesabıma erişeyim.
Farklı hesap deneyin.
Komple yeni hesap açtım hocam.
Nomrukan#1685
Ekledim hocam.
Gördüm hocam geldim şimdi ne yapacağız tam olarak?
ilk harita derken kara nehir diyorsan ben yük yüklemeyi vinci takıp ilk verilen kamyonla yaptım adını unuttum fiesta diyesim var f ile başlıyordu yanılmıyorsam unuttum adını olmadı bakıp yazarım drill görevi ne ben tr dil oynadım baya daha yeni ingilizce oldu güncelleme gelince de drilll anlamı delme diyor
Fleetstar hocam.
Tamamdır hocam deneyeyim. Teşekkürler.
@fsmemoli Hocam yeni açılan Discord kanalımıza bekleriz. Simulasyon Kıraathanesi