SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Bu oyuna gelen son güncelleme yaramamış, garip garip sorunlar çıktı. Önce siyah ekranda kalıyordu şimdi de modlarda yükleme/güncelleme olmuyor 10005 hatası verip zaman aşımına uğradı diyor. Yusuf arkadaşın yeni modunu oynayabilmek için bütün akşam uğraştım ne yaptıysam kuramadım.

1 Beğeni

Bendede aynı

1 Beğeni

Mod sorunu daha önce authentication.json dosyasını silip tekrar kayıtlı maili girerek çözülmüştü şimdi işe yaramıyor. Sanki sorunlar bağışıklık kazandı.

bu son gelen haritalar gerçekten garip
sırf köprü inşaatı ve heyelan var başka bir şey yok ilk harita o kadar saçma ve zor ki küfür etmenin ötesine geçiyorum

1 Beğeni

O kadar Soyuz görevleri var boşver köprüyü heyelanı. Şöyle bir gezdim pek zorluk göremedim.

Birde Epic Games bulut yedekleme saçmalamaya başladı. GFN ile oynadıktan sonra PC’ye son yedeği indirmiyor bir öncekini indiriyor. PC’den save dosyasını silip tekrar senkronize ettim yine aynı. Saçmalık. Epic Games ile çıkış yapması saçmalık, oyuncular çile çekiyor başka bir olayı yok.

1 Beğeni

1 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: SnowRunner - Tavsiye Modlar

Oyunu Steam’dan satın almış olup, RNG TX modunu kurabilen oldu mu? Epic sürümlü olduğu için mi 10005 hatası alıyorum diye merak ettim.

hayda olaya bak aksiyon hiç durmuyor
snowrunner konusuna paylaşsam daha iyi orada hepsi var :smiley: derken ats konusu yerine buraya paylaştım

6 Beğeni

Bence bu daha çok Alaskan Truck Simulator konusunda paylaşmalık bir videoydu :smiley:

2 Beğeni

Aracın içinden su ve çamur geçmesini düzeltseler birde aracın ağırlığını lastiklere tam verebilseler daha iyi hissiyat verecektir diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Yeni haritada işaretlediğim köprünün ve yolun yapılması imkansız. İkisinin yapılması için soldaki adadan malzeme götürmek gerekiyor, 3000 IQ seviyesine sahip(!) Snowrunner harita tasarımcıları o adaya gitmek içi en ufak geçit bile koymamış. Resmen insanları çıldırtmak için harita tasarlamışlar. Büyük bir zeka gerektirir bunu yapabilmek.

1 Beğeni

soldan buzların üzerinde gidiliyor ama bezdirdi çoğu yeri fazla zor ve saçma eskiden olsa bilmiyorum sıkıntı olmazdı ama mevcut oynanış yapısında böyle saçmalıklara girilmemli dozunda bırakılmalı

elbette köprüler çöker, yollar kapanır normal şeyler ama sırf bu yapıyı kurdular diye de saatlerce aynı yerde dolanmanın anlamı yok çünkü zevk vermiyor oyun değişti geçen o yüzden öyle yazmıştım sinirlendirdi

yazık oluyor bazı harita detaylarına

5 Beğeni

Cidden güzel görevler var ama bu saçma şeyler güzel görevleri gölgeliyor.

reis lütfen snowrunner canlı yayını yap

Kola Peninsula haritaları resmen kan kusturmuştu bana, Amur’a hiç başlamayayım madem :smiley:

Valla görevlere başlayamıyorsun bile o derece. Köprüler işi bozuyor, biraz suyunu çıkartmışlar köprü tamirinin. 2 - 3 saat rahatlıkla gider bir köprü için.

2 Beğeni

Bu son çıkan Amur haritası da Yukon ve Wisconsin gibi co op odaklı yapılmış. Ben mecburen modlu araçlarla devam ediyorum. Sizinde bahsetdiğiniz gibi köprü ve geçit görevleri çok sıkıcı ve zor. Üstelik geçiti açınca yol tertemiz olmuyor yine kayaların üstünden zorla geçiyoruz. Tamam yollar zor olsun ama tuzaklı olmasın. Taşlar kökler öyle bir yerleştirilmişki… neyse haritada dolaştıkça anlarsınız :smiley:
“Warehouse” dan “Steel Mill” e bol bol metal rolls götürmeniz gerekecek. Bana sorarsanız sakın kuzey taraflarından gitmeyin. Önce derin kar sonra derin bataklık ve okadar uzunki yakıtı bitirmeden çıkmanız zor. Boşuna Yakıt tankeride götürmeyin, oralara birdaha gitmek istemiceksiniz :smiley:
Amur haritasını genel olarak beğenmedim. Yeni bişeyler yok, yollar tuzaklı ve sinir bozucu. Oyunu çok sevdiğim halde exita tıklayıp daha sonra bakarım dediğim çok oldu. Neyseki modlar varda işleri kolaylaştırıyo…

1 Beğeni

ben işi çözdüm artık uğraştırdı ama en son dün sizin şu an erişemediğiniz rng tx 8x8 aracı için bridge modu çıkmıştı onla :smiley: devam edicem artık başlarım köprüsüne lanet olsun

1 Beğeni

Nasıl yani bridge modu derken? :smiley: Link alabilir miyiz acaba.