Site ile ilgili geliştirmeler (güncel)

Ana sistenin suspend görünmesi panel yönetiminden kaynaklı maalesef yakında düzelenecek. DNS ayarları mı ne karışıyor. Yakında yeni bir sunucuya taşınması gerekecek. @feelgood_inc halletmeye çalışacak.

https://www.simulasyonturk.com/ açıldı. Pazar günü yeni sunucusuna taşınacak.

Ana site simulasyonturkcom bugün yeni bir sunucu makinesine taşınıyor. Bilginiz olsun.

2 Beğeni

Taşıma @feelgood_inc sayesinde tamamlandı. Eskiye daha sorunsuz ve hızlı oldu. Ellerine sağlık.

1 Beğeni

Yarın ana sitede tema değişimi olacak. Bazı yeni eklentiler satın aldım ayarlamaya çalışıyorum.
Haber içeriği olarak da Temmuz’dan itibaren geri dönük olarak eksik içerikleri eklemeye çalışıyorum tabii bunlar başlıca ETS 2 vb. blog yazılarıdır. Maalesef kapsayıcı bir şekilde olan her şeyi artık aktarmak mümkün değil. Yarın da eksik içerikleri eklemeye devam edeceğim. Bir yandan İngilizce versiyonunu güncellemeye çalışıyorum.
-Her ay server masrafları ödenmeye devam ediyor. Bu artık bıktırdı.

-Park ise henüz güncellenmedi baya bi ana sürüm atlandı. Çalışan sistemi bozmaya gerek yok. Her güncelleme ihtiyacında server şişiyor ve sıkıntılar çıkabiliyor.

4 Beğeni

Sitede sunucu değişikliği yaptı. Ancak 27 Ekim 2024 yedeğine döndürüldü ve bu nedenle son günlerdeki veriler yok. Bazı eklentiler ve temalar denemeye çalışacağım.

• Header kısmına site ile alakalı sosyal medya adresleri eklendi. Başka bir eklenti var ama onunla sonra uğraşacağım.
    +Reklamlar akşam açılacak.
    +Discord yorumlarına GIF ekleme sistemi var. Bunu da ekleyebiliriz.
7 Beğeni

Güncellemeden sonra rozetlerdeki Regular/Normal olarak tanım İngilizce Regular/Türkçe Müdavim olarak değiştirilmiştir. Rozetlerle ilgili başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz.

2 Beğeni

Ana site maalesef şu an CloudFlare Under Attack modunda erişiliyor yoksa database server patlıyor. Temasına da geri dönemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum böyle kaldı. Yeni bir tema buldum ama 60 dolar ve gerekli eklentilerini kurduğumuzda yine database cpusu yükselebilir bunun öncesinde @feelgood_inc iki serverı da inceleyip sorunu bulması gerekecek müsait olduğunda tabii :smiley: AWS adamın işi çok.

1 Beğeni

*Sitede biraz kategori düzenlemesi yaptım(devam edecek + gereksiz şeyler silinecek).
*Ana sitede ise menüdeki oyuna özel kategorileri kaldırdım genel kategorileri bıraktım.
*YouTube kanalında da ana sayfasında yeni gelen veya tekrar gelen videolarını kaldırdım. Oynatma listeleri kaldırıldı sadece GündemSimülasyon listesi ve son videolar var. Onu da kapattım Home tab kısmı tamamen boş bırakıldı.
*Sitede bazı kategoriler veya oyunlar tamamen silinebilir.
*Bazı eski veya yeni videolar da tamamen kaldırılabilir.
*Instagram hesabı ile ilgili düzenlemeler yapılacak.
*Subdomainli bir site varsa tamamen kapatılabilir.
*Discord sunucusu da ses ve yazışma kanalları olarak tamamen gizlendi. İnaktifti zaten böyle devam edecek.

*Güncel olarak herhangi bir şeyin sorumluluğunu da almak istemiyorum.

Yeniden gerçek anlamda aktif olana ve yer değişikliği olana kadar yapılacak bir şey yok. Burası yüzünden herhangi bir projeye de kalkışamıyorum ve odaklanamıyorum. Maddi manevi faydası da yok. Siteyi kapatmama sebebim tamamen projeye faydası olur tutalım diye ama daha çok zararı var maalesef.

2 Beğeni

Bu hafta kısmetse siteler başka bir server şirketine taşınacak. @feelgood_inc müsait olduğunda taşımaya başlayacak.
Olacağı zaman site readonly yapılacak. Öncesinde backup alınır.

1 Beğeni

Sitenin taşınması gördüğünüz gibi gecikti. Yeterli bağış da yok. Ben kendim komple sistemi güncellemeye çalışacağım ama bu işlemleri yaparken zortlayabiliyor. Sistemi güncellemek isteme nedenim reklam eklentisinin güncellemeye ihtiyacı olmasıdır. Problemli ve eksik çalıştığı için göstermiyor.

1 Beğeni

zaman daralıyor :expressionless:

1 Beğeni

TEST

2 Beğeni

Park yeni sunucusuna @feelgood_inc tarafından taşındı. Ana siteyi de aktaracak. Teşekkürler.

6 Beğeni

Bu arada site son sürümlere güncellenemedi ileride tekrar bakılacak. Çünkü bizim atladığımız bazı büyük ciddi değişiklik yapılan(teknik anlamda) sürümler olmuş. Şimdilik önemi yok.

Ana site için taşıma çalışmaları yapılıyor.

simulasyonturk.com da başarıyla taşındı. Teşekkürler @feelgood_inc adamın tatilini biraz böldük.

1 Beğeni