Kansas DLC’sinin erken erişim sürümünde gündedi tarlalarını keşfediyoruz. 30 Kasım’da American Truck Simulator için çıkacak.
SCS Software, Yılbaşı 2023 özel yayınında Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için 2024 yılı ve sonrasında çıkacak olan içerikleri, güncellemeleri ve DLC’ler ile yol haritasını açıklayacak. Bizim yayın şimdiden başladı. 20:00’a kadar son gelişmelerle birlikte SCS yayını bekleyeceğiz.
1 Şubat akşamı ETS 2 yayını yapmak istiyorum. Otobüs ile West Balkans DLC’sini de dolaşabilirim maksat son olaylara bakmak. Otobüs kesinlikle olacak mı emin değilim hangisini kurayım onu da bilmiyorum.
scs’yi bitirme planını da açıklayacağım sfsdfsf
20:15 gibi açarım ama hazırlanınca o 15 dk önce açılır gibi gün biraz karışık geçti toparlanamadım.
SimulasyonTURK - Kick https://kick.com/simulasyonturk
SimülasyonTÜRK YouTube kanalındaki abonelik fiyatları güncellenecek. Onaya gönderildi.
DCS World’e geri döndük! AH-64D Apache helikopterleri ile Suriye haritasında multiplayer göreve çıkıyoruz!
Merhabalar,
Taxi Life: A City Driving Simulator’ı ilk kez canlı yayında oynayıp inceleyeceğiz.
Yayın başladı.
Aylar sonra hiç hazırlık uçuşu yapmadan PMDG 737 kokpitine oturuyoruz. #MicrosoftFlightSimulator yayınında İstanbul-Ankara-Adana güzergahında uçuyoruz.