Evet yine olmaktan çekindiğim konudayız.
Bağış için bu posttan özel mesaj atabilirsiniz.
20’si son gün maalesef.
@feelgood_inc müsait olursa daha ucuz maliyetli olan başka bir firmanın serverlarına taşıyacak. Eğer öyle olursa gerçekten ucuzlamış oluyor. Bu da açık kalmasını sağlayabilir aksi takdir bağış da kurtarmaz.
Aksi takdirde zaten geçtiğimiz hafta olduğu gibi ben tamamen kapatmayı göze alıp kafada silmiştim. Kapatmak büyük kafa rahatlıydı. Buradaki yıllarca biriken arşivin kaybolmaması ve önümüzdeki süreçte yaşanacak önemli gelişmeler için açık kalmak zorunda olması gerektiğini anlıyorum. Bu nedenle kullanıcıların desteğine ihtiyaç var. Kapatmak isteğim burada bağış alınsa da açık kalsa da şu an kendi projemiz ve maddi ekonomik durumlardan burada enayi gibi oyunlar için içerik üretecek veya benzeri konularda bir şey yapamayacak olmamdır. Daha önce de yazdığım gibi maddi-manevi bir şekilde buradaki boşa duran sorumluluk her şeyi engelliyor.
Hedef 9-12 ay arası tamamen dert edilmeyecek şekilde server parasını ödemektir. Bu da 15 bin civarı bir miktara denk geliyor. DigitalOcean’dan Hetzner’e geçeceğiz. İki ayrı server+database ve Amazon server ile mail masraflarını kapsıyor. Yeni yılda fiyatlar yine zamlanır. 1 euro 50 tl
Sitenin 9-12 aylık server ödemesini taşındığında direkt yapıp kafadan silmek istiyorum.
Eğer 20’sine kadar taşınamazsa zaten bağış nedeniyle mecburen yüksek fiyattan ödemek zorunda kalacağım.
Bu bağış olayına katılanlara ayrı bir özel üyelik grup ve rozet eklemek istiyorum.
Ayrıca önümüzdeki süreç için yeni moderatör vb. ekibi de güncelleyebiliriz. Ancak yine de daha farklı bir şey olamayacağını bilmeniz gerekiyor.
Aylık abonelik ile düşük miktarda olsa düzenli bağışlarda bulunmak da mantıklı ancak bunun karşılığını verecek bir şey olamıyor. Zaten faydalanan çekip gidiyor. O nedenle artık Park’ın çıkarı yoksa hiçbir şeye ihtiyacı da yoktur.
16 yılın ardından tek bir amaç için açık kalması gerekiyor. Bunu da anlıyorsunuzdur. ![]()
Şimdiden bağış için teşekkürler.