Honda Crv için önerin var mı?
Vay be, ben hep iyi bir araba olarak bilirdim Latitude’yi
1.5 dci olan hiç bir araba iyi değildir, mercedes dahil.
en full paketi 350k hemde 1.0 95hp motorla… ülke nereye gidiyor şaka gibi yakında yarım milyon olucak pololar bile
Manyak bişey olmuş maşallah
Keşke logoyla oynamasalardı eski aslan daha iyiydi
bence şu anki logo en güzel marka logolarından biri çok sportif ve asil duruyor
Yeni nesil pejolar baya başarılı görünüyor. ilk nesil 508 çıktığında almıştık şanzımanı dışında gayet iyiydi, sanırım dönüm noktası o zamanlar.
208 1.5 hdi 130hp 8 ileri olana bakıyorum da baya baya iyi. Tek sorunu iğrenç görünen halojen farları ve jantları. 1100 küsür kilo araba; 508 ile aynı motor yürüyen; az yakar iyi kaçar spec getirmişler tam
ah şu pejonun eski robotize şanzımanları manual alırdım daha konforlu giderdim yeminlen
aşırı yavaş vites geçişlerini geçtim geri gelirken boşa geçiyodu sürekli son zamanlarında debriyaj koysa onun yarısı kadar sürede daha akıcı vites değiştirirdim o arabada. bilemedik işte alırken
peugeot globale servisi şikayet etmiştim böyle böyle bir sorunum var çözemiyorlar diye (sıfır şanzıman takalım diyordu servis), garanti kapsamında ayağına tamir etmişlerdi. Tabi sonra yine başladı aynı mevzu sonra sattık
Arkadaşlar selam, Rio 1.4L 100 PS Otomatik (cool) almayı düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı yorumlarını merak ediyorum ?
Heh şöyle
Elektrikli mi
2009 Volkswagen Concept BlueSport
168 hp 2.0 litrelik TDI motora ve hızlı çift kavrama şanzımana sahip
Asla üretime geçmemiş.
İlginç olmuş.