SimülasyonPark - Sıfır, 2. El Araba Sohbeti, Otomotiv Haberleri 🚘

Havalandırmaların kontrol düğmesi baya marjinal olmuş :smiley:

4 Beğeni

ya arkadaş vazgeçin artık şu körüklü vitesten reno bile yeni capturde triptonik vites kullanıyor artık. millet hala körüklü vites yapıyor maliyeti yüksek desem değil niçin şu görüntü kirliliğine maruz kalıyoruz :smiley:
yıl olmuş 2021 bunların modası geçti be yiğidim :smile:

1 Beğeni
1 Beğeni

az ekmek taşınmadı emektarla :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Turkiyede uretilen Ford Courierin daha iri haline benziyor…

geldiğinde reno fazla tercih edilir fiyat performans aracı olması dolaysıyla zaten 2 farklı otomatik vites seçeneğiyle de gelicekmiş bu araç tutar :slightly_smiling_face:

İlk bakıyorum bir fark göremiyorum bir daha bakıyorum yine göremiyorum bir daha bakınca araba daha da irileştiğini anlıyorum.

Ford’dan hacılayan hacılayana, önce Mercedes-Benz F-Max’in direksiyonunu kopyalamıştı, şimdi de Renault, yine şaşırtmadı… Rifter’i üzecek arabaya gel :smiley:

rifter konusuna katılıyorum da mercedes konusu komik oluyor hocam ya :smile: :grinning:

İlk gördüğümde birkaç saniyeliğine kendimi kaybettim :smiley:
İlan
Gerçek fotoğraflar

3 Beğeni

benim jeton hala düşmedi sanırım :smile:

2 Beğeni

geldiğinde pazarı alt üst edeceği kesin polonun pabucu dama gibi :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Dolandırıcı loading…

2 Beğeni

Küçük araba olmasaydı alırdım

1 Beğeni

ztn amacı o küçük ve fiyat performansı olması :slightly_smiling_face: daha büyük birşeyler istiyorsanız skoda tarafında scala veya octavia superb olabilir :slightly_smiling_face:

Leon tercih ederim :stuck_out_tongue_winking_eye:

skoda tarafında demiştim ztn ama evet seat tarafında en fazla tercih edilen araç leon gerçektende hakkını veriyor almayı düşündüğüm bir araç :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

çünkü 1.0 yakıt tüketimi az, bu araçalr şehiriçi odaklı üretiliyor genelde, düşük vergi diliminde olduğu için fazla tercih ediliyor, 3 silindirli 1.0 turbo motorlar üretilmeye başlandığında herkes 1.0 araba alınır mi gitmez o diyip geçiyordu fakat testleri geçtikten sonra herkes şaşırdı çünkü 1.0 motorlu bir aracın 1.4 bir seat ibizaya göre 0-100 hızlanması 2 sn daha düşük çıkmıştı, (tabi bunda turbo olmasının avantajı büyük) mesela yanlış hatırlamıyorsam citroen c3 te geçen sene 1.3 puretech ve 1.0 opsiyonları vardı ve 1.0 motorlu olan versiyon 1.3 e göre daha performanslıydı turbo olması nedeniyle, tabiki bu motordan motora değişiyor bir 1.6-2.0 dizel motorlar kat ve kat daha güçlü, toparlayacak olursak 1.0 nın kullanılma sebepleri:
1- düşük yakıt tüketimi
2- düşük vergi dilimi
3- yaktığı yakıta oranla verdiği iyi performans
böylece araç daha fazla satılıyor umarım anlatabilmişimdir hocam biraz karıştı ama elimden geldiğince açıklamaya çalıştım :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Hocam skoda alsaydım superb alırdım. O dolulukta o fiyata passat bile alamam.